Feriebolig i Courmayeur i Aosta

Grand Hotel Le Courmaison

 
Grand Hotel Le Courmaison er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Le Courmaison er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Courmayeur og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger i smukke og rolige omgivelser med udsigt til det betagende Monte Bianco ca. 3 km fra selve Courmayeur og den store Checrouit kabinelift. Fra hotellet afgår en gratis skibus til hovedliften i Courmayeur, der kører i pendulfart mellem kl. 08.00 og 20.00.

Hotellet, der er af nyere dato, tilbyder moderne og flotte faciliteter samt omgivelser til sine gæster. Der er i alt 55 værelser og 2 suiter, der alle er flot indrettet med parquet gulv, satellit TV, pengeboks, minibar, hårtørrer samt balkon. Det er muligt at få dobbeltværelser med connecting door, som er egnet til familier.

Læs mere om Grand Hotel Le Courmaison

På hotellet er der desuden reception, restaurant, 2 barer med opholdsrum, levende musik, legerum og miniklub for de mindste børn 3/12 år. Ydermere er der rum til opbevaring af ski og støvler, gratis parkering samt garage mod betaling.

I prisen er der også inkluderet adgang til hotellets swimmingpool, spa bad, damp bad, sauna, fitness. Mod betaling kan man få diverse skønhedsbehandlinger samt benytte sig af stedets solarium.

Skjul teksten
 
 
search map