Hotel i Courmayeur i Aosta

Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Attraktiv ferieby i høj standard

Courmayeur er et af de mest attraktive skiområder i Valle d'Aosta. Det er en charmerende, lille by, som mest er kendt som centrum for bjergbestigning op ad Mont Blanc. Byen er kendt for at være lidt i den eksklusive ende af skalaen. I centrum finder du stilfulde butikker, hyggelige barer og lækre restauranter. Lige på den anden side af bjerget ligger Chamonix, som er et af Frankrigs mest berømte skiresorter.

Stort udvalg af pister

Courmayeur begyndte sin udvikling til skiresort efter 2. Verdenskrig. Pisterne rundt om byen når op til 2.755 meter i højderne, og fra Cresta Youla-liften har du ca. 100 km. pister lige for dine fødder. Der er ikke mange skiområder, der byder på samme diversitet. Når du bor på Hotel Grand Courmayeur Mont Blanc, har du busstoppestedet lige overfor, hvorfra skibussen kører dig til liftene.

Afstande:
* Gågaderne i centrum af byen: 500 m.
* Dollone-liften: 800 m.
* Skibussen: Lige foran hotellet

Læn dig tilbage og nyd dit ophold

Apine traditioner møder den moderne, italienske livsstil. Sådan kan atmosfæren på Hotel Grand Courmayeur Mont Blanc kort beskrives. Hotellet består af fire hovedbygninger, et centralt klubhus med alle faciliteter og tre hytte-blokke med 72 luksusværelser og suiter.

Læs mere om Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Stort wellness-område

Efter en fantastisk dag på pisterne, er det tid til at forkæle dig selv og gøre brug af det 500 kvm. store wellness-område, som tilbyder følgende faciliteter: Indendørs pool, tyrkisk bad, jacuzzi og flere forskellige slags massager og skønhedsbehandlinger. Her vil du føle dig helt afslappet, og forynget i både krop og sind.

Restaurant med med uforglemmelig udsigt

Om aftenen, når sulten melder sig, kan du indtage lækre regionale og Middelhavs-retter på hotellets restaurant, La Fourchette. Her kan du samtidig nyde den fantastiske udsigt over Brenca-gletscheren. Lounge- og cigarbaren er begge skønne steder at slappe af med en drink efter maden. Alle de 5-stjernede services, du kunne ønske dig, kan du naturligvis få på Hotel Grand Courmayeur Mont Blanc. Hvis du har behov for at bruge internettet, er der gratis Wi-Fi overalt på hotellet. Du finder også privat parkering til din bil, og opvarmede skabe til dit skiudstyr.

Rummelige, varme og stilfulde værelser og suiter med udsigt

Hotellet har 72 luksuriøse værelser og suiter, som alle har udsigt over bjergene. Alle har også balkon, med undtagelse af Comfort-værelserne. Alle værelser har følgende faciliteter: Udsigt over bjergene, satellit-tv, telefon, pengeboks, skrivebord, minibar, mulighed for at leje flere sammenhængende værelser, lydisolering, trægulve, garderobe, badekåbe, gratis toiletartikler, privat badeværelse, tøfler, samt badekar eller bruser. Gratis Wi-Fi er tilgængelig på alle værelser og i alle suiter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Royal e Golf

Courmayeur, Aosta

Hotel Chalet Valdôtain

Cervinia, Aosta

Hotel Intermonti

Livigno, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Hotel Cannamele Resort

Parghelia, Calabrien

Le Case di Berto

Capo Vaticano, Calabrien

Populært i Aosta

search map