Hotel i Courmayeur i Aosta

Domina Home Les Jumeaux

 
Domina Home Les Jumeaux er ikke tilgængelig i øjeblikket
Domina Home Les Jumeaux er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Courmayeur og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En charmerende by på grænsen til Frankrig

Courmayeur er absolut et af de mest attraktive skiområder i Valle d’Aosta. Det er en charmerende, lille by, og først og fremmest kendt som centrum for bjergbestigning på Mont Blanc. Byens lille centrum har stilfulde butikker, hyggelige barer og gode restauranter. På den anden side af bjerget ligger Chamonix, et af Frankrigs mest berømte skisportssteder. Courmayeur blev udviklet som skisportssted efter anden verdenskrig. Pisterne når op til 2.755 meter, og fra Cresta Youla-liften har du ca. 100 km pister for dine fødder. Der er ikke mange skidestinationer, som er så afvekslende som Courmayeur. Domina Home Les Jumeaux Hotel ligger ca. 100 meter fra Funivia-liften, som tager dig op til Checrouit-pisterne.

Et livligt sted selv om sommeren

Courmayeur er en dejlig lille by, og om sommeren er det et dejligt område, hvis du har lyst til at vandre og nyde det traditionelle liv i bjergene blandt grønne bakker og fuglesang. Du er omgivet af et imponerende landskab, og der er gode vandrestier i området. Stedet passer også godt til dig, hvis du har lyst til at opleve det hele på to hjul. Andre aktiviteter foruden vandring og klatring er hesteridning, fiskeri, paragliding og golf.

Læs mere om Domina Home Les Jumeaux

Hotel i klassisk stil med restaurant og pianobar

Domina Home Les Jumeaux (jumeaux betyder tvillinger) er et hotel i klassisk stil, og består af to bygninger. Hovedbygningen indeholder hall, reception, bar og to restauranter. Den anden bygning ligger ca. 100 m. væk, nærmere skiliften. Vi vil gøre opmærksom på, at hvis du bor i bygning nummer to, skal du gå de ca. 100 meter til hovedbygningen for at spise morgenmad, eller besøge baren og receptionen.

Godt at vide om Hotel Les Jumeaux Courmayeur

Hotellet har morgenmadsrestaurant, kaffebar og reception (åben i et begrænset antal timer). I pianobaren kan du nippe til din drink, mens du nyder den levende musik. Når vejret tillader det, kan du også bruge den udendørs terrasse. Den hyggelige restaurant er åben til frokost og middag. Køkkenet serverer regionale og internationale retter. Gratis Wi-Fi er tilgængelig i fællesområderne.

Rummelige værelser


Hotellet har 85 rummelige værelser, mange med balkon og udsigt over de storslåede bjerge. Nogle af værelserne har veranda i stedet for balkon. Alle værelser har minibar, telefon, skrivebord, satellit-tv og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Domina Home Les Jumeaux

Skjul teksten
 
 
search map