Feriebolig i Courmayeur i Aosta

Au Coeur Des Neiges

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Courmayeur er med garanti, et af de mest attraktive skiområder i Valle d' Aosta. Det er en charmerende lille by, og er hovedsageligt kendt for dens bjergbestigningscenter for Mont Blanc-bjerget. Du finder små, fine butikker i centrum af byen, samt flere forskellige barer og restauranter. På den anden side af bjerget, finder du Chamonix, som er et af de mest kendte skiområder i Frankrig.

Det var først efter 2. Verdenskrig, at Courmayeur blev kendt som et skiområde og meget få skiområder varierer ligesom dette. Her finder du pister i en højde op til 2.755 meter, så fra Cresta Youla skiliften, har du omkring 100 kilometers pister foran dine fødder, som du kan boltre dig på. Courmayeur skiliften finder du blot 100 meter fra hotellet.

Afstand:
- Skipister og skilift 100 m
- Centrum 800 m

Fem-stjernet boutique-hotel

Lad dig ikke narre af at Au Coeur Des Neiges kun har fået fire stjerner, for med den kvalitet, indretning og gæstfrihed, ja så kunne det ligeså godt have været et fem-stjernet hotel. Hotellet får fantastiske tilbagemeldinger fra brugerne på fx Tripadvisor.

Selve bygningen er helt igennem fantastisk og de rimeligt nye bygninger er lavet ved at gen-indvinde gamle materialer, såsom træ, sten og jern. Denne sammensmeltning af de forskellige materialer udgør en varm og moderne stil, som bestemt er populær hos de fleste.

Au Coeurs Des Neiges består af en gruppe hytter, som straks får tankerne hen på en lille Alpe landsby, og med græsplæne og små stier, som giver en fornemmelse af plads og gæstfrihed omgivet af den skønneste natur.

Læs mere om Au Coeur Des Neiges

Dette unikke sted af individuelle hytter tilbyder både værelser og lejligheder og nogle af dem har egen pejs.
Receptionen og suiter finder man i de større bygninger og det er også her, hotellet serverer morgenmaden, hvis du altså ikke vælger at nyde den i din hytte med din foretrukne avis.

Bistroen serverer regionale og middelhavsinspirerede retter, med fokus på smag og kvalitet. På Au Coeur Des Neiges, finder du også deres hyggelige klubhus-bar, hvor du kan nyde dejlige forfriskninger foran pejsen, efter en lang dag på pisterne. I sæsonen, når solen er fremme, så foreslår vi, at du udnytter deres dejlige terrasse i haven, da det er det perfekte sted at fange solens stråler og slappe af.

wellness med panoramaudsigt

Der er fri adgang til Au Coeur Des Neiges mange, lækre wellness faciliteter, hvor du får selvforkælelse for alle pengene. Her finder du blandt andet stor, indendørs swimmingpool med panoramaudsigt over bjergkæderne.
Endvidere er stedet suppleret med sauna, dampbad og et afslapningsrum, hvor du kan nyde en dejlig, kop urtete. Alle faciliteter som du behøver, findes her - herunder gratis Wi-Fi, opvarmet skiopbevaringsrum, parkering og barnepiger til dine børn, hvis behovet skulle opstå.

Luksuriøse værelser og hytter


Au Coeur Des Neiges er et mindre sted, og har kun 15 komfortable og luksuriøse hytter samt suiter. Der er blot et par værelser til rådighed og hytterne tilbyder ophold for hele familien. Hytterne er udstyret med mindre tekøkken eller køkkener og de fleste med egen pejs. Alle værelser og hytter har gratis Wifi, satellit-TV, lille eller større stue, minibar/køleskab og eget badeværelse med bruser og badekar, med spafunktion.

Læs om lejlighederne på Au Coeur Des Neiges

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map