Hotel i Champoluc i Aosta

Le Charmant Petit Hotel

 
Le Charmant Petit Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Charmant Petit Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Champoluc og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Charmant Petit Hotel ligger i et smørhul mellem de to skilifter i Champoluc med blot 600 m til den nordlige og 1400 m til den sydlige (hotellet stiller naturligvis en shuttle til rådighed). Hotellet, som oser af hygge og god smag, ligger ca. 1½ km nord for Champolucs stemningsfulde bycentrum.

Glem alt om tarvelige hotelværelser med intetsigende indretning: her på hotellet er man omgivet af varme farver, hyggelig pejsestue med tv og en restaurant med bar, hvor man får lyst til at tilbringe det meste af aftenen. Hotellets blide labrador falder godt i hak med den hjemlige og ustandardiserede stil på hotellet. Der er også elevator og internetopkobling på hotellet.

Læs mere om Le Charmant Petit Hotel

Restaurant: Man spiser godt på Le Charmant Petit Hotel i deres restaurant Casa Nostra. I restauranten finder man både et bredt udvalg af vine og mange smukke lokale redskaber, som pryder vægge og lofter.

Dobbeltværelser
- De 13 værelser er pænt indrettede og de fleste af dem har balkon. De har alle sat-tv, telefon og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (to værelser har badekar). Enkelte værelser har mulighed for en eller to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map