Anmeldelser af Hotel Relais des Glaciers

 
Hotel Relais des Glaciers er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Relais des Glaciers er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Champoluc og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Relais des Glaciers

Læs personlige anmeldelser af Hotel Relais des Glaciers som ligger i Aosta. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Relais des Glaciers. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karin og vennerne fra Bromma i Sverige tilbragte skiferie på Hotel Relais des Glaciers. fra d. 24. februar til d. 3. marts 2001. De meddelte efter turen:

Vi hade en skön semester i Champoluc, en ort vi känner till sedan tidigare.
Hotellet, Relais des Glaciers, hade bra komfort men det märktes att det var nyöppnat för deras rutiner var ibland bristfälliga. Maten var okej men det hade varit bättre om de minskat ned på antalet rätter till middagen och vi i stället fått välja mellan flera menyer.
Relaxavdelningen var mycket uppskattad av oss.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2001
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map