Hotel i Champoluc i Aosta

Hotel Breithorn

 
Hotel Breithorn er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Breithorn er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Champoluc og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Original hytte beliggende i Champolucs centrum, som er blevet helt restaureret og omdannet til et af Aostadalens mest karakteristiske hoteller. Alle lokaler er elegant møblerede i den typiske "valdotain"-stil. Skiliften i byen ligger ca. 400 meter fra hotellet.

Stedets restaurant (Tavernette du Breithorn) tilbyder lokale såvel som de mest kendte italienske retter kombineret med et godt udvalg af vine. Morgenmaden er rig og serveres som buffet for en god start på dagen.

Læs mere om Hotel Breithorn

Hotellets 31 værelser råder alle over satellitfjernsyn, minibar, telefon, internet-opkobling, sikkerheds-boks og badeværelse / toilet.
- Klassik værelserne er de mindste på hotellet. De egner sig til par, der ønsker en intim og varm atmosfære.
- Lux værelserne er større og kan gæste op til 3 personer. De ligger enten i den ældste del af bygningen (kaldet "rascard") eller på de øverste etager. Nogle af dem er udstyret med badekar på badeværelset, andre har kun bruser.

På hotellet findes bar, pejsestue, bibliotek, skidepot og elevator. Mod betaling kan gæsterne ligeledes benytte garage og skidepot ved skiliften. Prisen inkluderer desuden adgang til hotellets fitness center med jacuzzi-bad, sauna, tyrkisk bad. Mod betaling og bestilling arrangeres massage om eftermiddagen.

Skjul teksten
 
 
search map