Anmeldelser af Appartamenti Cime Bianche

 
Appartamenti Cime Bianche er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Cime Bianche er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Champoluc og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Cime Bianche

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Cime Bianche som ligger i Aosta. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Cime Bianche. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Morten og rejsefæller boede på Appartamenti Cime Bianche i Champoluc fra d. 16. til d. 23. februar 2008.

Vi havde en alle tiders tur med rigtigt godt vejr og gode ski forhold. Gode pister som dog kræver at man har stået på ski før det kan i øvrigt anbefales at køre en tur til Alanga og tilbage, det er bare for fedt.
Omkring vores ophold i lejligheden var der ikke noget at klage over dog vil jeg kun anbefale den til 2 personer og ikke 2-4 personer. Omvendt så får man også hvad man betaler for så alt i alt var det et godt ophold.
Ved ankomst skulle I måske bare aftale med jeres kontakt person, at man ringede til dem i stedet for at møde dem på en adresse som vi ikke kunne finde.
I øvrigt er de lokale helt fantastisk flinke, da det var en ældre dame som vi ikke kunne tale et ord med, som ringede til vores kontakt person og fik hende til at komme til lejligheden.
På en scale fra 1-5 vil jeg give turen et 4 tal.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map