Feriebolig i Champoluc i Aosta

Appartamenti Champoluc

Her ligger lejlighederne Eksempel på etværelseslejlighed
 
Appartamenti Champoluc er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Champoluc er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Champoluc og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamenti Champoluc tilbyder lejligheder i Champoluc. Her finder man både etværelses-, toværelses- og treværelseslejligheder. Lejlighederne ligger alle i en bygning ca. 100 m fra det centrale torv og derfor centralt både i forhold til skilift (ca. 600 m), pist og byens restauranter og butikker.

Forkæl dig selv efter en fantastisk udmattende skidag

Cirka 1 km fra lejlighederne ligger wellnesscentret Monterosa Terme, som du som gæst har 20% rabat. Rabatten gælder entrè til poolen og det samme til wellnessdelen. Det er noget nær det mest perfekte, du kan gøre for dig selv efter en lang og energisk dag på ski.

Lejligheder med mulighed for halvpension

Med det store udbud af lejligheder er det nemt at finde en løsning, som passer til enhver skiferie. Samtlige lejligheder har adgang til udlejers skidepot ved liften. Man kan tilvælge halvpension, som dækker 6 middage og 7 gange morgenmad.

Læs mere om Appartamenti Champoluc

Lejlighederne på Appartamenti Champoluc

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

hyggelig etværelseslejlighed med opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, mikroovn og gasblus), fjernsyn, dobbeltsovesofa og badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden terrasse. Der er en lejlighed af denne typologi.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser

hyggelig etværelseslejlighed med opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, mikroovn og gasblus), fjernsyn, dobbeltseng, dobbeltsovesofa og badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden terrasse. Der er to lejligheder af denne typologi.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

hyggelig toværelseslejlighed med opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, mikroovn og gasblus), fjernsyn og dobbeltsovesofa samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden terrasse. Der er fire lejligheder af denne typologi.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

hyggelig treværelseslejlighed med stort opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, mikroovn og gasblus), fjernsyn, kamin og dobbeltsovesofa samt soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjesenge og badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden terrasse. Der er to lejligheder af denne typologi.

Chalet med 10/12 sovepladser

Hytten Chalet, som ligger ca. 1000 m fra skiliften og ca. 350 m fra torvet i Champoluc, er en selvstændig toplansvilla med have og parkering. I stueplan er der et stort opholdsrum med køkken (køleskab, opvaskemaskine, mikroovn og gasblus), kamin og spisepladser, enkeltværelse, badeværelse med toilet, bruser og vaskemaskine. På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltsenge og badeværelse med toilet og badekar. På kvisten er der læsesal med sovesofa, fjernsyn og anlæg, sauna, jacuzzi, badeværelse med bruser. Hytten har desuden terrasse. Der er kun ét hus af denne typologi.

Skjul teksten
 
 
search map