Anmeldelser af Sertorelli Sport Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Sertorelli Sport Hotel

Læs personlige anmeldelser af Sertorelli Sport Hotel som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sertorelli Sport Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Eugen og familie fra Rungsted Kyst boede på Sertorelli Sport Hotel i Cervinia fra d. 10. til d. 17. februar 2007.

Meget fin betjening fra In-Italias side. Fantastisk skiområde, fås ikke bedre. Italienerene meget søde og charmerende. Hotellet helt fint, dejlig mad og super betjening. Lidt skuffet over vores suite,til den pris burde der have været et par behagelige stole man kunne sidde og læse i, når det var snestorm og alle lifter lukkede. Relativ stor suite , men indrettet helt forkert. Det var der ikke, derimod et værelse med en dejlig seng , med tv og hvad skulle vi med det, når vores to børn havde en suite for sig selv. Minus: Transfer fra Milano lufthavn. Taxa over kr.2000,- til hotel. Bus for besværligt med ski, børn mm.
Skiferie: 2 voksne 2 børn kostede os uden udskejelser, kr. ca.53.000,-, så var der heller ikke meget at klage over, udover vejret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map