Feriebolig i Cervinia i Aosta

Saint Hubertus Resort

 
Saint Hubertus Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Saint Hubertus Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En charmerende by

Byen er opkaldt efter Monte Cervinia, som er det italienske navn for Matterhorn. Cervinia deler det majestætiske bjerg med Zermatt på den schweiziske side. Byen ligger i 1.524 meters højde, og er omgivet af bjerge med sne året rundt, hvis tinder rejser sig helt op i 3.800 meters højde. Matterhorn, som er et af Europas højeste bjerge, tårner sig op over de andre med sine 4.478 meter.

Cervinia er et af Italiens bedst kendte skiresorter, og har udviklet sig til sin egen niche siden 1970'erne. Det er en lidt eksklusiv by, muligvis på grund af beliggenheden så nær ved Zermatt. Pisterne rundt om Breuil-Cervinia er særligt velegnede til familier med børn. De røde pister er generelt ikke så stejle, og føles mere blå end røde.

Afstande:
* Skibus: Faciliteres af hotellet
* Centrum: 400 meter
* Breuil Plan Maison-gondolen: 400 meter

Saint Hubertus Resort er familiedrevet gæstfrihed

Elena og Frederico driver entusiastisk hotellet sammen med deres to børn, Filippo og Margherita. Familiegæstfriheden føjer et ekstra, personligt touch til servicen. Faciliteterne vil heller ikke skuffe dig. Faktisk er oplevelsen af dette firestjernede hotel, at det snarere burde være femstjernet.

Læs mere om Saint Hubertus Resort

Hvad du ønsker skal du få

Saint Hubertus Resort er det ideelle sted at holde ferie både vinter og sommer, hvis du elsker udendørslivet og aktiviteter i naturen. Hotellet tilbyder alle faciliteter, du kan have brug for på en skiferie, inklusive skiinstruktør, salg af skipas og skiopbevaring i opvarmede skabe. Kommer du i sommerhalvåret, kan du kaste dig over eksempelvis vandring, bjergbestigning, mountainbiking og stavgang. Der er også en golfbane i nærheden. Resortet tilbyder regelmæssig shuttleservice 24 timer i døgnet til og fra Cervinia og skiliftene.

Nyd din middag foran pejsen i din lejlighed

Om morgenen kan du starte dagen med den rige morgenmadsbuffet, som serveres i restauranten. Holder du af en privat, romantisk middag foran pejsen, kan du få aftenmåltidet bragt op til din lejlighed, da restauranten leverer room service. Du kan naturligvis også spise i restauranten, som byder på lækre menuer med et regionalt præg, hvor de fineste, lokale ingredienser bruges. Gæster på Saint Hubertus Resort kan også benytte sig af hotellet Spa- og Wellnesscenter, som har pool med vand fra naturlige, varme kilder, et fitnessrum og et stort udvalg af massager og behandlinger. Selvfølgelig er her også jacuzzi, finsk sauna, tyrkisk bad og afslapningsrum, hvor du kan koble helt af med en kop velsmagende urtete.

Wi-Fi-forbindelse finder du på hele hotellet, og dit skiudstyr kan du opbevare i det opvarmede rum med skabe. Parkeringsfaciliteter er til rådighed.

Rummelige og eksklusive lejligheder

Hotellet har kun 18 luksuriøse og stilfulde lejligheder, hvoraf nogle er på 1 værelse, andre på 2 værelser. Alle lejligheder har følgende faciliteter: Hi-Tec-induktionskøkken med opvaskemaskine, minikøleskab, pengeboks, iPod Touch til hver lejlighed og stort tv med satellit-kanaler.

Skjul teksten
 
 
search map