Anmeldelser af Residence Petit Tibet

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Petit Tibet

Læs personlige anmeldelser af Residence Petit Tibet som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Petit Tibet. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Sportlovs ferie

Alt fungerede meget godt, lige fra selv-bestillingen af boligen til personalet på stedet. Man fik også god kondi af at gå frem og tilbage til landsbyen.

Residence Petit Tibet
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Petit Tibet
Toværelseslejlighed med 5 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2016
Antal rejsende 6 voksne, 9 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Magnus og hans familie fra Uppsala i Sverige boede på Residence Petit Tibet i Cervinia fra 18. til 25. februar 2012.

Jeg synes, at alt i det store hele var godt. Vi er meget tilfredse med jer, hvor vi følte, at vi fik hurtig service og alt fungerede. Hotellet er et mere enkelt jotel og vi fik et værelse over forventninger og et lidt under. Forestanderen var en venlig og glad fyr, der hjalp os med hvad vi havde brug for. Det man måske kunne klage over var, at køkkenområdet ikke var så veludstyret som håbet. Vi vidste, at vi ikke boede centralt, men det var muligt at stå på ski fra hotellet hen til svævebanen og hele vejen til døren. Helt perfekt. I øvrigt var vi meget heldige med vejret og et fantastisk skiføre. Tager vi til Italien igen, hører I formentlig fra os igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2012
Antal rejsende 1 voksen, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Lise Lotte og familie fra CPH boede på Residence Petit Tibet i Cervinia fra d. 13. til d. 20. februar 2010.

Det eneste jeg gerne vil sige kunne være bedre iht jeres del er
- at det ikke lige just var ski in and out
- at det ene værelse var fint: 2 værelser med udtrækssenge af en hvis standard, i rimelige istandsættelse & hygiejniske
værelser. Den anden lejlighed - med gulvtæppe på væggene, og noget i loftet, med en dobbeltseng der var en drømmeseng,
hvor flere lammeller manglede og store træflader var lagt ind - var ikke just OK. Jeg boede i denne lejlighed, og ville rigtig gerne
have boet i en magen til vores venner.
Ellers mange tak for en god service før og under bestilling af rejsen, og jeres opfølgning her efter rejsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Stefan og familie fra Kalundborg boede på Residence Petit Tibet i Cervinia fra d. 7. til d. 14. februar 2009.

Vores oplevelse af rejsen. Lejlighed: Lejligheden levede egentlig op til vores forventninger. Lejligheden i Petit Tibet indeholder kun det allermest nødvendige men var til gengæld billig.Venlig betjening ved ankomst og afrejse. In-italia havde informeret om standarden så vi var forberedte. Der var ca. 500 m's gang til skiområdet fra den del af komplekset hvor lejlighederne ligger. Vi havde håbet at det lå tættere på. Skiområdet: Var desværre noget af en skuffelse. Vi var uheldige med vejret så det er naturligvis en del af forklaringen. Skiområdet, den del vi havde lejlighed til at prøve, er faktisk ret godt. Følgende var mindre godt: -Mange lifter og størstedelen af skiområdet var for det meste lukket, en dag var alt lukket hele dagen. Dette skyldtes selvfølgelig det dårlige vejr nogle af dagene (megen blæst tåget og snevejr). Men også på dage med godt vejr, kun lidt vind og klart vejr, blev den højest beliggende beliggende del af området ikke åbnet. Det var også som om at når man om morgenen havde besluttet at holde en lift lukket så blev den ikke åbnet senere på dagen selvom vejret blev bedre.
En dag blev den eneste lift som går tilbage til Cielo Alto området hvor vi boede lukket. Der var ikke blæst; på informationskontoret fik vi at vide at det var p.g.a. snevejr og at der ikke var nogen skibus. For at komme hjem måtte vi tage offentlig transport (bus som går ca. 1 gang pr. time).-Om morgenen var de sløve til at få lifterne igang. Lifterne skulle åbne kl.
8.30. Det var der højest en lift der gjorde. En morgen måtte vi vente til kl. 9.15 før vi kom op første gang. - Pisterne blev ikke præpareret når det var snevejr og det var det mange dage. Skiløb i dyb sne kan da være meget sjovt at prøve, men med børn på slæb og i dårligt vejr bliver man ret hurtigt træt af det. -Liftkort til den italienske del af området koster 210 euro, OK pris på højde med tilsvarende skiområder. Vi betalte 50 euro ekstra for at få adgang til den Schweitziske del. Dette var dog lukket hver eneste dag. Vi bad efter ugens slutning om at få refunderet de 50 euro som vi havde betalt ekstra. Liftselskabet ville ikke refundere noget, vi fik at vide at der havde været lukket p.g.a. vejret og det kunne de jo ikke gøre noget ved. Jeg anførte at vi som kunder heller ikke kunne gøre noget ved vejret men det var der ikke forståelse for. Vi fik en voucher som kan indløses som liftkort en dag alle steder i 2009. Vi får nok ikke brug for det da vi kun tager på skiferie en gang om året. -Jeg har stået på ski i ca. 30 år mange forskellige steder, Norge, Sverige, Østrig, Frankrig og Italien, også i Cervinia for ca. 20 år siden. Jeg kan ikke mindes et noget område som har fungeret så dårligt og har aldrig kritiseret (brokket mig) på denne måde. Det bliver jo nok ikke Cervinia igen de første mange år selvom området, tror jeg, kan være helt fantastisk. Byen: Lille hyggelig by med mange forretninger. Dog forholdsvis dyrt, også daligdagsvarer. Tips. Der er ikke større supermarkeder i byen. Nærmeste større supermarkeder ligger i Aosta ca. 45 min. kørsel fra Cervinia. Har man plads i bilen er det en god ide at købe ind inden man kører op til byen når man ankommer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Søren og rejsefæller fra Helsingør boede på Residence Petit Tibet i Cervinia fra d. 17. til d. 24. januar 2009.

Super by - har været der før men havde glemt hvor fantastisk Cervinia og Zermatt er :-) Petit Tibet var OK - dog var der mange MEGET støjende russere :-(

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Sonja og familie fra Rungsted boede på Residence Petit Tibet i Cervinia fra d. 15. til d. 22. marts 2008.

Jo, det gik godt. Stedet er pragtfuldt skimæssigt. I skal nok gøre gæsterne opmærksomme på, at de skal løse det store skikort, så de kan løbe i CH også.
Petit Tibet er ok, sparsomme skrabede lejligheder, men rene. Og så er de flinke i receptionen. Vi har nok været der 10 gange og regner med at vende tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Heidi og rejsefæller fra Sorø boede på Residence Petit Tibet i Cervinia fra d. 9. til d. 16. februar 2008.

Vi havde en dejlig ferie med sol og god sne.
I kataloget bør følgende skrives: man kan stå på ski fra hotellet, men det kræver, at man er en øvet skiløber. Lejligheden til 5 pers. er ikke udstyret med balkon. Der fandtes ikke bestik i den ene 3 vær lejlighed.
Bussen som kører forbi hotellet er ikke gratis. Vi oplevede stor hjælpsomhed på hotellet, men bestemt ikke fra buschaufføren og personalet ved lifterne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 11 voksne
Navn
Sonja og rejsefæller fra Roskilde boede på Residence Petit Tibet i Cervinia fra d. 31. marts til d. 7. april 2007.

Turen gik fint, vi har været der en 8 gange tidligere. Vores eneste problem med lejlighedskomplekset er, at der er lidt langt til handel. For et par år tilbage var der et lille supermarked 200 - 300 m nedenfor Petit Tibet. Det er desværre lukket, men I har nok ikke mulighed for at få det åbnet igen. Det bør dog bemærkes over for Petit Tibet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jean og rejsefæller fra Kastrup boede på Residence Petit Tibet i Cervinia fra d. 10. til d. 17. februar 2007.

Hermed kort kommentar til opholdet: Cervinia som jeg har været i før (25 år siden) er et pragtfuldt skiområde.
Omkring "Peti Tibet" har jeg følgende kommentarer: Vi var jo advaret om at standarden var 2 stjernet men: Lejligheden/rummet stank at fugt fra badeværelset, foruden stanken er der det sundhedsmæssige i det, der var ingen bestik til at spise med. Skal man til Cervinia og bo på¨Peti Tibet" og kommer fra Milano er der kun en busafgang om dagen. Jeg valgte at leje en bil - det var et held - for på trods at der står at der er indkøbsmuligheder i nærheden passer dette ikke, man skal til byen for at købe ind. Hvis der er flere værelser end det vi havde der er plaget af fugt vil jeg anbefale at i ikke bruger stedet mere. Ellers er det ok hvis man er på stedet for at løbe på ski.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Marie og rejsefælle fra Skævinge boede på Residence Petit Tibet i Cervinia fra d. 26. december til d. 2. januar 2007.

Byen og området var helt perfekt. Det var som at være i en kulisse med bjerge omkring én. Opholdsstedet levede op til vores forventninger. Vi fik et værelse med udsigt over dalen, hvilket var helt fantastisk Nytårsaften, hvor vi var på 1. række til at kunne se det hele. Receptionen var hele opholdet igennem meget venlige og særdeles hjælpsomme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Appartamenti Champoluc

Champoluc, Aosta

Residence Chateau

Saint-Pierre, Aosta

Hotel Walser

Courmayeur, Aosta

Anbefalinger til dig

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Hotel Ad Gallias

Bard, Aosta

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aosta

Populært i Aosta

search map