Feriebolig i Cervinia i Aosta

Residence Petit Tibet

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Petit Tibet ligger i området Cielo Alto, 800 meter fra centrum af Cervinia og ca. 100 m fra skiliften og faciliteter som kiosk, minimarked, bar, cafeteria, pizzeria, diskotek, etc. Den lokale ski-bus kører lige uden for døren ned til centrum af byen samt til hovedliftene.

Funktionel og enkel bolig

De 25 lejligheder der udlejes på stedet, ligger i en ikke så charmerende bygning, og de er alle enkelt møblerede. Stedet råder over reception, parkering, ski-depot til hver lejlighed, og der tilbydes fjernsynsudlejning mod bestilling.

Fokus på faciliteter og service

Residence Petit Tibet egner sig til et publikum der ikke sætter de store krav til boligens indretning eller til charmen ved selve opholdsstedet. Men vil du gerne bo lige ved liftsystemet og ud til nogle af Europas bedste pister, så er disse lejligheder helt ideelle. Servicen på stedet fejler bestemt ikke noget, og mange familier vælger da også at tilbringe deres skiferie i disse lejligheder. OBS! Man bede undgå at larme om natten.

Lejlighederne

Alle lejligheder er simpelt indrettede med ældre møblement. De er udstyrede med køkkenhjørne i opholdsstuen og med badeværelse og telefon.

Lejlighederne på Residence Petit Tibet

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 25 m². De består af opholdsstue med to enkelt- eller en dobbelt-sovesofa samt køkkenhjørne, balkon, badeværelse med toilet og bruser.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 30 m². De består af opholdsstue med en enkelt- og en dobbelt-sovesofa samt køkkenhjørne, badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 35 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt- eller enkelt-sovesofa, soveværelse med køjeseng, balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser

Lejlighederne er på ca. 45 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt-sovesofa, soveværelse med køjeseng og enkeltseng eller tre enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

Hotel Sporting

Cervinia, Aosta

Appartamenti Champoluc

Champoluc, Aosta

search map