Anmeldelser af President Palace

 
President Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
President Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af President Palace

Læs personlige anmeldelser af President Palace som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af President Palace. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mogens og rejsefælle fra Ørsted boede på President Palace i Cervinia fra d. 19. til d. 27. marts 2010.

Rigtig dejlig tur med fantastisk varieret og stort skiterræn med smukke Matterhorn som baggrund. Pisterne hænger utrolig godt sammen. Dejlig rolig atmosfære og mange gode italienske spiseoplevelser. President Palace ligger tæt på pisten og har alt hvad man kan forvente til prisen - det hele fungerede bare perfekt ! Stor skistald i kælderen med nem adgang ud til vejen mod liften. Spisesteder i terrænet generelt ok til prisen - toiletforhold på disse er noget under vanlig standard. Dejlig forbindelse til Zermatt med fantastiske pister og en smuk udsigt til Matterhorn fra Rotkogels øverste Restaurant. Oplevelsen af at stå på ski i 3800 m´s højde Det er bestemt et område som vi vender tilbage til.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Line og familie fra Frederiksberg boede på President Palace i Cervinia fra d. 13. til d. 20. februar 2010.

Tusind tak. Vi havde en dejlig tur til et smukt og lækkert skiområde. Lidt overraskende var området bedre sammenhængende på Cervinia-siden frem for Zermatt, men vi havde lift-kort til hele området. En anbefaling til andre er at "nøjes" med liftkort til Cervinia, selv om det skulle være en stor oplevelse at opholde sig i selve Zermatt by.

Personalet på opholdsstedet var alle tiders. Kvinden der til tider passer receptionen taler dårligt engelsk, men til gengæld er hun sød og smilende. Det er heldigvis oftest hendes mand der er i receptionen og han forstår og taler fint engelsk. Vi havde nogle problemer med varmen de første par dage, men det viste sig at der var et problem med termostaten i lejligheden. Da det blev ordnet var alt i top. Indholdet i køkkenet er ikke i fantastisk standard, men godt i en lejlighed efter Italienske forhold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Lise og familie fra Kopenhagen boede på President Palace i Cervinia fra d. 7. til d. 14. februar 2009.

Det har bare været en super uge, selv om vejret var rimelig dårligt med storm og lukkede pisteområder. Fine lejligheder, skøn by/område.
Vi komer nok tilbage næste år!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2009
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Mogens og rejsefælle fra boede på President Palace i Cervinia fra d. 9. til d. 16. februar 2008.

Lejligheden I havde fundet til os lå meget centralt. Den var nydelig. Der var ingen støj hverken fra andre lejligheder eller udefra. Vi var lidt sent ude, så det var lidt dyrt. Det var området generelt. Men det betød også at der ikke var nævneværdige køer ved lifter på noget tidspunkt i Uge 7, utroligt. Vejret var skyfrit hele ugen, og netop her i Cervinia med det høje skiterræn, er det også vigtigt at der ingen vind er. Det oplevede jeg sidste gang jeg var der. Så lukkede skiterænnet, men alle steder er der dobbeltsystemer, så kan man ikke komme med en kabinelift, kan man komme med en slæbelift. Vi stod på ski på praktisk talt alle pister i både Schweiz og Italien. Tandhjulsbanen op på Gornegrath er en sjov transportform. Vi stod mest på ski i Schweiz selvom vi boede i Cervinia. Man kan nemt nå ud på de fjerneste steder på 2-3 timer, så man bliver ikke fanget. Gastronomisk var der et stort udbud af spændende lokalretter på pisterne, men igen det er ikke et billigt sted. Vores vinder frokostrestaurant var Gitz-Gädi på hotel Silvana(tæt på Zermatt): en solrig terrase i et "hul" med fantastisk mad og god vin. Det kan betale sig at betale med kreditkort, idet schweizernes omregning mellem euro og franc var ganske horribel.
Terrænnet hænger som sagt godt sammen, omend skikort er dyrt. Vi lejede en bil i Bergamo, og kørte derop på 3 timer uden problemer. Vi bor i Holstebro og fløj med Ryanair fra Billund(meget bekvemt) til Bergamo. det var billigt!!!
Fantastisk uge, Enden af Aostadalen er utrolig smuk afsluttende med Matterhorn. At barolovin dyrkes her styrker kun nydelsen af denne fremragende vin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og rejsefæller fra Lyngby boede på President Palace i Cervinia fra d. 23. februar til d. 1. marts 2008.

Vi har haft en god oplevelse i Cervinia og President Palace. Lejligheden levede bestemt op til vores forventninger - den var stor, rummelig, i flot stand, ren og pæn. Positivt at der både var fryser og ovn i lejligheden - det havde vi ikke forventet. Sovesofaen i stuen var ikke værd at skrive hjem om - man lå elendigt i den, når man skulle ligge to. Fjedrene gjorde at den ene ikke kunne vende sig uden den anden vågnede. Vi var lidt trætte af, at vi kom til at betale for slutrengøring, EUR 50 - det havde vi forventet var inkluderet, da der intet stod om at vi skulle betale for det, og da der netop stod, at vi skulle betale for rengøring af køkken, hvis vi ikke selv gjorde køkkenet rent. Cervinia er et rigtig godt skiområde og vi var virkelig heldige med vejret og snemængden i terrænet.
Husk at skrive på jeres hjemmeside (eller måske på det infomateriale, som man modtager), at bor man på President Palace så får man 10 % rabat på skileje i "White Rent", som ligger lige ved siden af turistinformationen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map