Feriebolig i Cervinia i Aosta

President Palace

 
President Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
President Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

President Palace ligger i centrum af Cervinia og er en imponerende, moderne bygning lavet i Titanium. Den blev fuldstændigt renoveret i 2006.

Bygningen rummer 42 lejligheder fordelt på fem etager, hvoraf 20 af lejlighederne udlejes til skigæster. Der findes etværelses-, toværelses- og treværelseslejligheder, og bygningen ligger kun ca. 100 meter fra liftsystemet (Cretaz liften) for enden af gågaden. Bygningen råder over legerum, ski- og støvlerum, bar/cafeteria med mulighed for køb af snacks og diverse drikkevarer, vaskeri mod betaling samt stor solterrasse. Der er ikke garage på stedet - der parkeres enten på pladsen foran lejlighedskomplekset, eller i omegnen, hvor der er betalinsgparkeringspladser.

Læs mere om President Palace

Alle lejligheder er privatejede og kan derfor variere i størrelse samt indretning. De er alle pænt indrettede med moderne møbler, tv, video-dørtelefon samt selvstændigt varmeanlæg. Køkkenet er nyt og råder over 2-4 kogeplader samt ovn eller mikroovn. Nogle af lejlighederne råder også over opvaskemaskine.

Læs om lejlighederne på President Palace

Skjul teksten
 
 
search map