Feriebolig i Cervinia i Aosta

Les Maisons Charmantes

 
Les Maisons Charmantes er ikke tilgængelig i øjeblikket
Les Maisons Charmantes er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den lille gamle landsby Fallinère lige nord for Cervinia by ligger seks nyrestaurerede lejligheder i et smukt stenhus i bedste alpestil. Landsbyen ligger langs pisten med betagende udsigter og kan nemt nås i bil (her er garage inkluderet i prisen). Pisten er som sagt lige uden for døren, mens der er ca. 1½ km ned til Cervinia centrum med restauranter og butikker.

Fra den store fællesterrasse kan man nyde det flotte panoramiske udsyn over bjergtoppene Cervino og Grandes Murailles. På stedet er der garage, og gæster på stedet får desuden 10% rabat på ejerens to andre hoteller i Cervinia: Hotel Punta Maquignaz (hvor der også checkes ind) og Hotel Grivola. Rabatten gælder i hotellernes restauranter, cocktail bar, pub og i wellnesscentret med sauna, tyrkisk bad, solarium og massage.

Læs mere om Les Maisons Charmantes

Der er tale om tre etværelseslejligheder til maksimum tre personer (passer bedst til par med barn - ikke til tre voksne). De har alle opholdsrum med separat soveafdeling, køkkenhjørne og mulighed for en ekstra opredning på dobbeltsovesofa (queen-size) samt badeværelse med toilet, jacuzzi (et af dem har kun bruser) og hårtørrer. Der er desuden sat-tv i alle lejligheder.

Skjul teksten
 
 
search map