Anmeldelser af Hotel Sporting

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Sporting

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sporting som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sporting. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thomas og kone fra Falsterbo i Sverige boede på Hotel Sporting i Cervinia fra 02-09 Marts 2013.

Tak alt gik efter planen og forventninger til 2-stjernet hotel var i overensstemmelse med, hvad vi havde forestillet os, udmærket placering. Vender gerne tilbage hertil en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

Hotel Chateau des Dames

Cervinia, Aosta

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aosta

Populært i Aosta

search map