Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Sporting

 
Hotel Sporting er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sporting er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Trods sin centrale beliggenhed ligger Hotel Sporting i rolige omgivelser for enden af hovedgaden i Cervinia. Herfra har du bare ca. 200 meter til nærmeste lift, og i kort gåafstand finder du adskillige spisesteder at vælge imellem og gode shoppingsmuligheder. Med andre ord har du her stort set alt, hvad du behøver.

To gode stjerner

Hotel Sporting er et budgetvenligt to-stjernet hotel, som blive bygget i 60'erne siden gennemgribende renoveret i 1995. Møbleringen er enkel på hotellet, hvis faciliteter inkluderer sol-terrasse, garage, ski-rum, reception, bar, morgenmadsrestaurant, elevator og WiFi. På værelserne, som er enkelt indrettet, finder du fjernsyn og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs mere om Hotel Sporting

Nabohotellets faciliteter

Det to-stjernede hotel råder bod på sine mangler ved at tilbyde dig adgang til søsterhotellet Hotel Breuils fine faciliteter. Dér er det nemlig muligt at benytte sig af sauna, tyrkisk bad og vandmassage (mod betaling).

Skjul teksten
 
 
search map