Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Punta Maquignaz

 
Hotel Punta Maquignaz er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Punta Maquignaz er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Punta Maquignaz ligger for enden af gågaden i Cervinia by. Når du ankommer, er det lige før, du fristes til at jodle af ren og skær fryd. Det er nemlig lykkedes stedet at kombinere en traditionel, attraktiv Alpe-stil med moderne faciliteter, på den bedst tænkelige måde. Her hersker en dejlig og rolig atmosfære, så snart man træder indendørs i den hyggelige lobby dekoreret med træudskæringer og ild i kaminen. Helt overordnet er det et specielt hotel med den skønneste, varme stemning. Hotellet ejes af familien Maquignaz, der også ejer det nærliggende og nyere Hotel Grivola. Hotel Punta Maquignaz blev opført i 1950´erne og har gennemgået en løbende renovering - sidst i år 2004. Det ligger lige ved siden af lift og pist, og der er godt 300 meter til den store kabinelift. Du bor ca. 50 meter fra byens centrum.

Dejligt skiområde i snesikker højde

Cervinia er opkaldt efter Monte Cervino; det italienske navn for Matterhorn. Byen ligger i 1.524 meters højde, og er omgivet af evigt sneklædte bjerge, som rækker op til 3.800 meter i højderne. Selve Matterhorn er 4.478 meter højt. Cervinia er et af Italiens mest berømte skiresorter, og er i den eksklusive ende. Du kan roligt indtage pisterne her, selvom du er nybegynder, for de fleste af de røde pister minder mere om blå pister i sværhedsgrad, og selv de sorte pister er ikke så svære, som du oplever de fleste andre steder.

Afstande:
* Centrum ca. 50 m
* Ski lift ca. 100 m

Læs mere om Hotel Punta Maquignaz

På hotellet tilbyder restauranten ” Ymeletrob” specialiteter fra Valle d´Aosta-området (Aostadalen). Restauranten er især kendt for sin måde at grille kød og grønsager på, da dette sker i en gammel kamin fra det 14. århundrede. Der er ydermere en hyggelig cocktailbar på stedet, hvor der nogle aftener igennem sæsonen spilles live musik. Her findes også elevator og et nyt wellness center med finsk sauna, terapibade samt mulighed for massage (mod betaling). Mod betaling kan man benytte sig af shuttlebus til kabineliften. Hotellet råder over 20 parkeringspladser og ellers må man holde på de offentlige pladser i byen.

Værelser
Hotellet råder over 33 værelser fordelt på 4 etager, som alle er indrettet i rigtig ”alpin stil” som resten af hotellet. Værelserne har alle træmøbler dekoreret i forskellige farver med håndmalede blomster. Ydermere findes der på værelserne hårtørrer, minibar, pengeboks, satellit-tv og telefon.

Skjul teksten
 
 
search map