Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Principe delle Nevi

 
Hotel Principe delle Nevi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Principe delle Nevi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Smuk beliggenhed ved hyggelig by

Hotel Principe delle Nevi ligger på pisterne, kun 500 meter fra Cervinias hyggelige centrum. Byen er opkaldt efter Monte Cervino, som er det italienske navn for Matterhorn. Cervinia deler Matterhorn med den schweiziske by Zermatt på den anden side af bjerget. Byen ligger i 1.524 meters højde, og er omgivet af sneklædte bjerge, hvis tinder rækker op til 3.800 meter i højderne. Matterhorn tårner sig 4.478 meter op i vejret.

Børnevenlige pister

Cervinia er et af Italiens bedst kendte skiresorter, og har udviklet sig til lidt af en niche siden 1970'erne. Der er tale om en by til den eksklusive side, formentlig fordi, den grænser op til Zermatt. Pisterne rundt om Breuil-Cervinia er perfekte for børnefamilier. De røde pister er generelt ikke stejle, og er mere som blå pister.

Afstande:
* Skilift: 400 meter
* Centrum: 500 meter

Et stilfuldt hotel

Som skrevet ovenfor, har Hotel Principe delle Nevi en fantastisk beliggenhed. Du har udsigt over hele byen, og en storslået udsigt over imponerende Matterhorn. Det familiedrevne hotel kan beskrives som ret luksuriøst. Her gør ejerne og personalet alt for, at du skal føle dig velkommen og have en komfortabel ferie. Når du kommer tilbage til hotellet efter en lang dag på pisterne, kan du se frem til sand forkælelse i wellness-centret, som inkluderer: Opvarmet, udendørs pool, finsk sauna, indendørs pool, afslapningsrum og dampbad. Centret tilbyder flere forskellige kropsbehandlinger og massager. Men pas på: At nyde alle disse faciliteter kan godt gøre det af med din lyst til nogensinde at tage hjem igen.

Læs mere om Hotel Principe delle Nevi

Nyd en afterski-drink i uformelle omgivelser

Om morgenen kan du tilslutte dig en yoga-time for at varme kroppen op, og foretrækker du mere intens aktivitet, kan du benytte dig af fitnessrummet. Sent om eftermiddagen, når du kommer tilbage fra en lang dag i bjergene, er det tid til en forfriskning. Après ski-baren skaber varme og hyggelige rammer omkring afslappet samvær over en aperitif eller cocktail.

Lækre retter i hotellets restaurant

Når du bor på Hotel Principe delle Nevi, er middagen inkluderet, og du kan godt glæde dig. Kokken serverer en varieret menu af fisk, kød, hjemmelavet pasta og lækre saucer. Mange ingredienser er lokale og superfriske. Restauranten har også åbent til frokost. Efter middagen kan du slappe af med en drink i loung'en. Det er den perfekte måde at fordøje det dejlige måltid, du lige har spist.

Drik din kaffe med udsigt over Matterhorn

Den skønne og varme atmosfære mærkes i alle afkroge af hotellet, og servicen gør din ferie ekstra komfortabel. Om morgenen eller i løbet af dagen kan du tage din kaffe med ud, og nyde den på den udendørs terrasse med en fantastisk udsigt over Matterhorn.

Gode faciliteter

På Hotel Principe delle Nevi har du mulighed for at benytte skiskabe til dit udstyr, og du kan leje ski på hotellet. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet, Sky-tv-rum, gratis shuttlebus og indendørs parkeringsgarage.

Stilfulde og luksuriøse værelser

Hotellet har blot 32 rummelige, renoverede værelser og suiter. Stilen er varm, og alle værelser og suiter er luksuriøst udstyret. Der er flere typer værelser og suiter, du kan vælge imellem, men alle har minimum følgende faciliteter: Kingsize-seng eller twin beds med ergonomiske madrasser, skrivebord, balkon, fladskærms-tv med Sky satellit-kanaler, minibar, Wi-Fi, hårtørrer, pengeboks og gourmet-morgenmad. Sidst, men ikke mindst er 4-retters middagen om aftenen inkluderet.

Skjul teksten
 
 
search map