Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Norden Palace

 
Hotel Norden Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Norden Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et naturparadis i Aosta dalen

Aosta-dalen er et fantastisk naturparadis og et virkelig godt sted at rejse hen, uanset om du ønsker en skiferie af høj kvalitet med snegaranti adskillige steder, eller om du ankommer om sommeren eller i foråret. Der er masser af muligheder for dig som vil udforske dine omgivelser og den smukke natur. Du kan vandre trekke, rafte, cykle (mountain bike), fiske og klatre, eller hvorfor ikke bare slappe af i byens wellnesscenter, som er baseret på naturlige kilder.

Et eventyrlandskab og en historisk by

Aostadalen (Val d’Aosta på italiensk) er Italiens mindste region, med Aosta som hovedstad. I området omkring Aosta by finder du mange historiske og kulturelle seværdigheder, og dusinvis af borge, der kan dateres tilbage til romersk tid eller Middelalderen. Området er omgivet af vidunderlige dale, majestætiske bjerge og stejle kløfter. Et meget imponerende landskab.

Når du vil til de nærmeste pister, kan du tage skiliften op til Pila. Det tager dig omkring 18 minutter. Pila er et dejligt skiområde, som byder på 55 km. pister på op til 2.740 meters højde.

I Aosta by kan du også sagtens få mange gode timer til at gå, for her er et stort udvalg af butikker, restauranter, barer og natklubber. Hotel Norden Palace ligger blot få minutters gang fra Aostas historiske centrum, og der er ca. 1 km til den store lift-station, midt i byen, hvorfra du kan komme op til Pila området.

Afstande:
* Skilift ca 1 km.
* Centrum ca. 500 m.

Læs mere om Hotel Norden Palace

Tæt på restauranter

Hotellet er ikke luksuriøst, men standarden er udmærket, servicen er god, og du kan holde en komfortabel og vellykket ferie her. Som skrevet ovenfor, er hotellet en god base for par og familier, som holder af udendørs aktiviteter sommer og vinter. Baren forsyner dig med min morgenkaffe og eventuelle forfriskninger og snacks om eftermiddagen. Den nærmeste restaurant ligger lige rundt om hjørnet, så når sulten melder sig, skal du ikke gå langt.

Moderne og varme værelser

Selvom hotellet ser lidt gammeldags ud, er atmosfæren på værelserne varm og tidløs. Standardværelserne er dog lidt mere klassiske. Her er i alt 50 værelser, der alle har aircondition, satellit-tv, minibar, værdiboks, hårtørrer og badeværelse med bruser. Du kan benytte gratis Wi-Fi i fællesområderne, samt gratis parkering.

Skjul teksten
 
 
search map