Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Norden Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et naturparadis i Aosta dalen

Aosta-dalen er et fantastisk naturparadis og et virkelig godt sted at rejse hen, hvis du ønsker en skiferie af høj kvalitet med snegaranti adskillige steder. Om sommeren og foråret er her masser af muligheder for at udforske den skønne natur på anden vis, for eksempel vandreture, trekking, rafting, cykling (mountain bike), wellnesscentre baseret på naturlige kilder og for familier er her endda forlystelsesparker.

Et eventyrlandskab og en historisk by

Val d’Aosta (på italiensk) er Italiens mindste region, med Aosta som hovedstad. I området omkring Aosta by finder du mange historiske og kulturelle seværdigheder, og dusinvis af borge, der kan dateres tilbage til romersk tid eller Middelalderen. Området er omgivet af vidunderlige dale, majestætiske bjerge og stejle kløfter. Et meget imponerende landskab.

Når du vil til de nærmeste pister, kan du tage skiliften op til Pila. Det tager dig omkring 18 minutter. Pila er et dejligt skiområde, som byder på 55 km. pister på op til 2.740 meters højde.

I Aosta by kan du også sagtens få mange gode timer til at gå, for her er et stort udvalg af butikker, restauranter, barer og natklubber. Hotel Norden Palace ligger blot få minutters gang fra Aostas historiske centrum, og der er ca. 1 km til den store lift-station, midt i byen, hvorfra du kan komme op til Pila området.

Afstande:
* Skilift ca 1 km.
* Centrum ca. 500 m.

Læs mere om Hotel Norden Palace

Tæt på restauranter

Hotellet er ikke luksuriøst, men standarden er udmærket, servicen er god, og du kan holde en komfortabel og vellykket ferie her. Som skrevet ovenfor, er hotellet en god base for par og familier, som holder af udendørs aktiviteter sommer og vinter. Baren forsyner dig med min morgenkaffe og eventuelle forfriskninger og snacks om eftermiddagen. Den nærmeste restaurant ligger lige rundt om hjørnet, så når sulten melder sig, skal du ikke gå langt.

Du kan benytte gratis Wi-Fi i fællesområderne, samt gratis parkering.

Moderne og varme værelser

Selvom hotellet ser lidt gammeldags ud, er atmosfæren på værelserne varm og tidløs. Standardværelserne er dog lidt mere klassiske. Her er i alt 50 værelser, der alle har aircondition, satellit-tv, minibar, pengeboks, hårtørrer og badeværelse med bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Walser

Courmayeur, Aosta

Hotel Beau Sejour

Aosta, Aosta

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Aosta

search map