Anmeldelser af Hotel Lo Stambecco

 
Hotel Lo Stambecco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Lo Stambecco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Lo Stambecco

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lo Stambecco som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lo Stambecco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Carl-Erik og familie fra Helsinge boede på Hotel Lo Stambecco i Cervinia fra d. 9. til d. 16. februar 2008.

Rigtigt lækkert område.
Fuld sol hele ugen, hvilket naturligvis er et stort plus. Manglede lidt sne til at køre offpist. Ikke for mange mennesker så liftkø var nærmest ikke eksisterende.
Opholdsstedet levede ikke op til vores forventninger. Der var ikke altid varmt vand i hanerne, nogle gange var det koldt og nogle gange var det beskidt. Første nat var der heller ikke varme på radiatoren så der lå vi og rystede af kulde. Mad og rengøring ok.
Vi var stillet særskilt parkeringsplads i byen i udsigt, den så vi ikke noget til...
Jeg har ikke undersøgt prisniveauet, men hvis priserne er de samme vil jeg nok vælge at bo i Zermatt næste gang, da forholdene virker lidt mere ordnede i Schweiz end i Italien. De er også mere imødekommende sprogmæssigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Susan og venner fra Hinnerup boede på Hotel Lo Stambecco i Cervinia fra d. 10. til d. 17. februar 2007.

Skiudlejning: Nogle fra vores gruppe lejede ski hos skibutikken nede i byen. Det er ikke nødvendigt. Der ligger en skibutik med udlejning lige overfor hotellet på pisten, som har det man har brug for.
Det er meget lettere, både at leje det, men i særdeleshed at aflevere det ved hotellet.
Hotellet: det er meget utroværdigt at de meddeler at de ikke har et 5 sengs værelse, som det viser sig at en af 4 personers familierne fra vores gruppe kommer til at bo i. Det betyder jo en væsentlig prisforskel for os at skulle betale 100 % for 4 personer + 70 % for 5. person, istedet foir 100% for 2 personer + 70 % for 3.person + 60% for 4.person + 50% for 5.person.
Klubkortet: Det er også utroværdigt at jeg ved ankomst bliver bedt om at insamle 50 Euro pr. person for et klubkort, når det tydeligt står 30 Euro. Heldigvis havde vi internetudsktiften med , så vi kunne vise den og dermed nøjes med at betale 30 Euro pr. person. Derudover kunne det være hensigtsmæssigt at meddele jeres kunder at de skal være opmærksomme hvad klubkortet går til , eller måske nærmere hvad det ikke går til: Indgår i klubkort: Underholdning 1-2 timer 2-3 gange i løbet af ugen af 3 guider. I et dertil indrettet lokale. Caberet, Kariokeet, En aftentur med liften ned i byen til bowling , pubbesøg eller scating, Børnepasning ( for dem der har brug for det). Indgår ikke i klubkort : Billard / pool bord........ Betaling pr. time. Alle mulige andre spilleborde som stod i et særligt "børnelokale"
Nu var det sådan at vi som stor samlet gruppe jo egentligt har nok underholdning i os selv, og derfor ikke havde brug for underholdning fra andre.hvilket hotellet jo ikke kan gøre for. Derudover har vi heller ikke brug for børnepasning. Men de ellers søde guider gik faktisk og plagede os og gav udtrykt for at det var for dårligt af os,at vi ikke deltog, så nogle af gæsterne nærmest fik dårlig samvittighed over, at vi ikke kom og så dem lave caberet eller at vi ikke havde lyst til at synge med en mikrofon i hånden. Men jeg mener absolut det er det var for dårlig at vi skulle betale for pool bordet, da det var det eneste der appellerede til vores gruppe. Så man kan sige at vi sammelagt ikke fik noget som helst for de 30 Euro pr. person.
Noget helt andet , som i egentligt ikke har noget med at gøre, men som kan gøre at i som selskab yder en bedre service end andre. Liftkortet ( som faktisk er det dyreste vi til dato har købt)
Man kan som gruppe på 12 personer få 1 gratis liftkort. Det står på Cervinias hjemmeside. Man skal bare sørge for at have en udskrift af hjemmesiden med når man køber det, da de ellers nægter det kan lade sig gøre. Vores gruppe ankom i 2 grupper. Den 1. gruppe forsøgte at få rabatten uden held. Først da jeg , sammen med den 2. gruppe viste dem hjemmesiden, fik vi 1 gratils liftkort. Så desværre gik vi også her glip af 251 Euro.
Hvis i bare skriver til jeres kunder , hvor vigtigt det er at have udskrifter og lign. med som dokumentation, er de ingen problemer. Men eller er vores indtryk at de i Italien spiller på sprogbarieren for at indkassere flere penge...... Ærgerligt
Generelt: Nu lyder det måske som om vi havde en dårlig oplevelse, men sådan skal det ikke forståes. Maden på hotellet var ok, og svarede til prisen. Fin skikælder, Perfekt beliggenhed, Hotellet havde dejlig store fællesrum, til spil , pool, hygge og fjernsyn med DVD afspiller. Vi blev alle indlogeret på 2. sal som rådede over et ganske stort gangareal, som tillod os masser af plads til fælleshygge i vores skiundertøj. Både til at brygge kaffe, drikke vores medbragte drikkevarer , se dagens fotos på medbragte computere, og så videre. Og sidst men ikke mindst - Hotelpersonalet var utrolig "large" mht til vores gruppes forholdsvise høje støjniveau. Og i forhold til hvor meget en gruppe på 27 mennesker jo naturligt "fylder"

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 28 voksne
Navn
Frede og hustru fra Holstebro boede på Hotel Lo Stambecco i Cervinia fra d. 1. til d. 8. april 2006.

Jo tak, vores ophold i Cervinia var en helt perfekt skiferie for os.
Føret og pisterne var perfekte. Brede og velpreparerede pister hver dag. Aldrig trængsel på pisterne og sjældent køer ved lifterne. Utroligt tilpas område for os, der er rutinerede med slalom, men som er mest tilpas på røde pister af medium sværhedsgrad. Og som lægger vægt på naturskønne omgivelser - og der er Cervinia toppen.
Vejret var perfekt med sne lige før ankomsten, massivt snefald en nat og formiddag midt på ugen og ellers sol og blå himmel. Vejret var næsten en gentagelse fra vores første ophold i Cervinia for fire år siden - men vi forstod på andre gæster, at vi har været heldige.
Vi kunne uden problemer stå på ski ned til Zermat i 1600 meters højde - men stod normalt fra Klein Matterhorn i 3800 meters højde og ned til hotellet i 2500 meters højde.
Hotel Lo Stambecco var en fin oplevelse. Maden dejligt italiensk og meget fin. Antipasta i topklasse gjorde det nødvendigt for os at fravælge en af de andre tre mulige retter ved middagen. Morgenmaden manglede heller ingenting.
Placeringen ovenpå lifterne var fin. En god skistald med få meter til lifterne. Vi slap for morgenliftkøen nede i byen og var hver morgen de første på de nypreparede pister.
Lydforholdene på værelserne er dårlige. Liften larmer fra 9-17, og man hører tydeligt lyde fra gangen. Men vi var på pisterne hele dagen, og nabofamilierne holdt ro fra 22-07 - så de dårlige lydforhold generede ikke.
Hotellet er meget baseret på italiensk. Den obligatoriske aftenklub giver optræden og børneunderholdning på italiensk - og det deltog vi ikke i (så de 2 gange 200 kr. var spildt). I stedet snakkede vi med de få, der kunne engelsk eller læste bøger / spillede spil. Tv på værelserne har ingen engelsksprogede eller tysksprogede kanaler. Men en receptionist talte et flot engelsk.
Cervinia og Lo Stambecco er bestemt et sted, vi gerne tager tilbage til.
Og turen frem og tilbage i bil var problemfri, og vores efterfølgende uge ved Middelhavet gav en dejlig oplevelse af forår - men det er en helt anden historie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pia fra Risskov boede på Hotel Lo Stambecco fra d. 8. til d. 3. marts 2003. Hun skrev efter skiferien:

Det var et godt hotel, det er lækkert at det ligger helt ude i skiområdet.
Forplejningen var også en fornøjelse, der var masser af sol og sne, så det var bare perfekt.
Det eneste problem var at min mand og søn stort set var syge under hele ferien, personalet fra hotellet var meget behjælpelige med at finde en læge.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2003
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map