Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Lo Stambecco

 
Hotel Lo Stambecco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Lo Stambecco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger direkte på pisterne i Cervinia skiområdet, perfekt beliggenhed til skientusiaster, der gerne vil have en aktiv og sjov skiferie. Hotellet kan kun nås med Plan Maison-skiliften fra Cervinia (åben fra kl. 08.30 til kl. 16.30) – bemærk at man bør ankomme ved liften senest kl. 16.00 for at kunne nå op til hotellet. Bilen kan eventuelt parkeres på parkeringsplads ved skiliften.

Hotelværelserne er pænt møblerede og råder over badeværelse, telefon, fjernsyn samt en vidunderlig udsigt over bjergene.
Hotellets restaurant tilbyder retter fra det lokale køkken og egne specialiteter. Der er også mulighed for at spise frokost i restauranten, der har en smuk panoramisk udsigt ud over de sneklædte bjergtinder. På hotellet findes der reception, bar, pub, diskotek, legestue med miniklub for børn fra 3 år, fjernsynsstue, terrasse, ski-depot og elevator.

Læs mere om Hotel Lo Stambecco

Det obligatoriske klubkort, betales på stedet ved ankomst og inkluderer aftenunderholdning, piano bar, adgang til diskotek, udflugter uden ski med guide, børneklub for børn over 3 år (åben fra kl. 09.30 til kl. 12.00 og fra kl. 15.30 til kl. 17.30). Bemærk at nytårsmiddag betales på stedet.

Skjul teksten
 
 
search map