Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Jumeaux

 
Hotel Jumeaux er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Jumeaux er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Breuil-Cervinia er en hyggelig, livlig landsby i Aosta-dalen, med en imponerende beliggenhed lige for foden af mægtige Matterhorn. Området byder blandt andet på den længste nedadgående piste i verden, som strækker sig 22 km. I alt har området mere end 100 km. forbundne pister, sammen med nabolandsbyen Valtournenche.

Nemme pister og hyggelig by

Breuil-Cervinias pister ligger på solsiden af det område, hvor der er snegaranti, og er især kendt for sine brede og lange pister, som når op til 3.800 meters højde. Området er perfekt for begyndere og familier, da pisterne bestemt ikke er stejle.

Selve byen har masser af hyggelige gader med restauranter og barer. Hotel Jumeaux nyder den perfekte beliggenhed, lige i centrum og kun en kort gåtur fra Cretaz-stoleliften, samt tæt på alle barerne og restauranterne.

Læs mere om Hotel Jumeaux

Et afslappet sted at holde ferie

Det funktionelle og traditionelt dekorerede Jumeaux kan bedst beskrives som et lille, uformelt Bed & Breakfast-lignende hotel, som byder på meget udmærket indkvartering i en afslappet, rustik atmosfære.

Enkle faciliteter og services

Hvad faciliteter angår er Hotel Jumeaux et ganske simpelt sted, uden de store dikkedarer. Hotellet har en hyggelig lounge med tv, hvor du kan nyde de drinks, du har købt i baren. Morgenmadsbuffeten byder på continental breakfast. Hvad angår frokost og middag, har du masser af muligheder lige i nærheden. Overalt på hotellet har du adgang til gratis Wi-Fi. Dine ski kan opbevares i et opvarmet skirum. Der er mulighed for at parkere gratis på hotellets grund.

Værelserne på Hotel Jumeaux

Skjul teksten
 
 
search map