Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Jumeaux

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Breuil-Cervinia er en hyggelig, livlig landsby i Aosta-dalen, med en imponerende beliggenhed lige for foden af mægtige Matterhorn. Området byder blandt andet på den længste nedadgående piste i verden, som strækker sig 22 km. I alt har området mere end 100 km. forbundne pister, sammen med nabolandsbyen Valtournenche.

Nemme pister og hyggelig by

Breuil-Cervinias pister ligger på solsiden af det område, hvor der er snegaranti, og er især kendt for sine brede og lange pister, som når op til 3.800 meters højde. Området er perfekt for begyndere og familier, da pisterne bestemt ikke er stejle.

Selve byen har masser af hyggelige gader med restauranter og barer. Hotel Jumeaux nyder den perfekte beliggenhed, lige i centrum og kun en kort gåtur fra Cretaz-stoleliften, samt tæt på alle barerne og restauranterne.

Læs mere om Hotel Jumeaux

Et afslappet sted at holde ferie

Det funktionelle og traditionelt dekorerede Jumeaux kan bedst beskrives som et lille, uformelt Bed & Breakfast-lignende hotel, som byder på meget udmærket indkvartering i en afslappet, rustik atmosfære.

Enkle faciliteter og services

Hvad faciliteter angår er Hotel Jumeaux et ganske simpelt sted, uden de store dikkedarer. Hotellet har en hyggelig lounge med tv, hvor du kan nyde de drinks, du har købt i baren. Morgenmadsbuffeten byder på continental breakfast. Hvad angår frokost og middag, har du masser af muligheder lige i nærheden, og som gæst på Hotel Jumeaux kan du nyde godt af rabat på middagen på Casa dello Sport.

Du har ligeledes adgang til fitnessrummet og poolen med rabat på nabohotellet, som er partner med Hotel Jumeaux. Golfbanen ligger 3 km. væk, og her får du 50 % rabat på Green fees.

Overalt på hotellet har du adgang til gratis Wi-Fi. Dine ski kan opbevares i et opvarmet skirum. Der er mulighed for at parkere gratis på hotellets grund.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Sporting

Cervinia, Aosta

Hotel Chateau des Dames

Cervinia, Aosta

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Aosta

Hotel Vagneur

Saint Nicolas

Maison Tissiere

Antey Saint André

search map