Anmeldelser af Hotel Grivola

Hotel Grivola forrest i billedet og Hotel Punta Maquignaz bagerst
 
Hotel Grivola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Grivola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Grivola

Læs personlige anmeldelser af Hotel Grivola som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Grivola. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Finn og rejsefæller boede på Hotel Grivola i Cervinia fra d. 22. til d. 29. januar 2011.

Skøn tur med solskin hele ugen! Vores tur var desværre præget af kraftig maveinfektion på skift hos os alle 3! Vi var nød til at tage antibiotika for at bekæmpe infektionen! Vi blev bekendt med! At dette var Tilfældet hos flere af hotellets gæster! Vi tog dette op med hotelbestyrer, der orienterede os om at mavetilfælde florerede i Cervinia! Dette kan vi selvsagt ikke modbevise, men håber kun hotellet vil tage dette til efterretning og skærpe tilsynet med hygiejnen.
Vi ser nu fremad til næste års tur, der også vil gå til Cervinia, da området er fantastisk!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map