Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Grivola

Hotel Grivola forrest i billedet og Hotel Punta Maquignaz bagerst Restaurant Restaurant Restaurant Eksempel på værelserne Eksempel på værelserne Eksempel på værelserne
 
Hotel Grivola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Grivola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Grivola blev gennemrestaureret i år 2002 og fremstår rigtig hyggeligt og pænt med alle sine træudskæringer. Hotellet ejes af familien Maquignaz, der også ejer det nærliggende Hotel Punta Maquignaz.

Hotellets faciliteter

På hotellet tilbyder den hyggelige restaurant ”Le Vieux Grenier” specialiteter fra Valle d´Aosta-området (Aostadalen). Er man til afterski eller blot aftenhygge, kan man slå sig ned i den irske pub, der ligger ud til gågaden og derved også er åben for udefrakommende gæster. Pubben er åben indtil kl. 02.00 og man må derfor påregne lidt livlig stemning herfra. Når man bor på Hotel Grivola, har man også adgang til wellnesscenteret på nabohotellet Hotel Punta Maquignaz. Mod betaling kan man benytte sig af shuttlebus til kabineliften. Hotellet råder over 20 parkeringspladser og ellers må man holde på de offentlige pladser i byen.

Læs mere om Hotel Grivola

Hotelværelserne

Hotellet råder over 21 værelser fordelt på tre etager, som alle er indrettet i rigtig ”alpin-stil”, ligesom resten af hotellet er det. Alle værelser er standard værelser med udsigt udover bjergene. På værelserne finder man hårtørrer, satellit-tv, telefon med internetadgang og badeværelse med toilet og bruser/badekar. Der findes dobbeltværelser samt 3- og 4-sengsværelser (med køjesenge).

Værelserne på Hotel Grivola

Skjul teksten
 
 
search map