Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Europa

 
Hotel Europa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Europa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Europa ligger under Cervino-bjerget og lige ved liften til et af Europa's største skiområder. I gåafstand fra hotellet findes shoppingsmuligheder, caféer og pubs samt spisesteder. Der er tale om et firestjernede familiebestyret hotel med 66 værelser.

Hotellets restaurant serverer internationale og lokale retter med et udvalg af 3 menuer med 3 eller 4 retter. Morgenmaden serveres som buffet. I kort afstand fra hotellet er der stolelift, som kører op i området.

Læs mere om Hotel Europa

På hotellet findes reception, hall, læsesal, fjernsynsstue med maxiskærm, bar, ski-depot, solterrasse og parkeringsplads. Adgang til hotellets svømmebassin og et mindre moderne fitnessroom er inkluderet i prisen. Begge åbne fra kl. 17.00 til kl. 20.00. Mod betaling kan man benytte hotellets garage, vandmassage, sauna og tyrkisk bad. Wi-fi internetforboinde er tilgængelig i hallen.

Alle værelser råder over telefon, radio, satellitfjernsyn, minibar, værdiboks, balkon med panoramisk udsigt - enten over Cervino-bjerget eller over Grandes Murailles - og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Standardværelserne og Junior Suite kan gæste op til 3 gæster. Familier kan vælge at bo i suiterne, hvor der er plads op til 4 personer. Superiorværelserne ligger i en separat bygning og har ikke mulighed for ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map