Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Europa

 
Hotel Europa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Europa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Cervinia ligger i et af de smukkeste områder i alperne, som er omgivet af fantastiske snebeklædte bjerge.

Når du åbner vinduet fra dit værelse, så vil du formentlig have udsigt til en af de mest noble bjerge i Europa. Pisterne fra Breuil Cervinia er beliggende på den side af Matterhorn, som har sol og snegaranti. Området er hovedsageligt kendt for dets lange og brede pister, som når en højde på godt 3800 meter. Skiområdet passer perfekt til familier og nybegyndere, da de fleste røde pister nok er mere blå end røde. Selv de sorte piste er nemmere end, man ville forvente. Hele skiområdet er forbundet med nabobyen Valtournenche, som tilbyder mere end 115 km pister. Fra Hotel Europa er der kun omkring 100 meter til skiliften Cretaz.

Afstande:
* Centrum 50 meter
* Cretaz stolelift 100 meter

En panoramisk beliggenhed i Cervinia


Hotel Europe har en forrygende udsigt for foden af Matterhorn, i et stille og solrigt område, tæt på pisterne og lifterne. Kun få skridt fra hotellet er det bilfrie centrum, hvor du kan finde mange af Cervinias bedste after-ski barer, butikker og restauranter.

Læs mere om Hotel Europa

Efter en god dag ude på pisterne eller bare, at have været udenfor, kan du nusse om dig selv ved en tur i wellness-centeret. Her er der indendørs pool, whirlpool og sauna. Eller du kan selvfølgelig også gå i baren og købe dig selv og din partner en spritz, som I så kan nyde udenfor på terrassen. Restauranten tilbyder traditionelle retter fra hele regionen. Halvpension pakken inkluderer en nærringsrig morgenmads buffet og til aften en fire retters menu (menuen er sæsonafhængig)

Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængeligt rundt på hele hotellet, og du kan opbevare dit skiudstyr i det opvarmede ski rum. Din bil kan parkeres uden for hotellet mod et gebyr.

Forskelligt indrettede værelserne


Hotellet har 61 værelser, hvoraf nogen er moderne og andre mere traditionelt indrettet. Der er forskellige værelsestyper med plads op til 4 personer. Alle værelser har en balkon, Wi-Fi, satellit-tv, minibar, safeboks, telefon, hårtørrer og badeværelse med enten brusebad eller karbad.

Skjul teksten
 
 
search map