Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Chateau des Dames

 
Hotel Chateau des Dames er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Chateau des Dames er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Chateau des Dames ligger lige i kanten af Cervinias centrum i en lille og rolig sidegade. Der er ca. 200 meter til nærmeste skilift og endnu kortere til spisesteder og shoppingsmuligheder. De nærmeste restauranter er et stenkast væk. Hotellet passer derfor til godt dig, der ønsker at være tæt på alt, hvad der skal til for at få et behageligt ophold i det populære Cervinia. I Cervinia finder du også posthus, apotek, sportsforretninger, supermarked, skiskole, barer og pizzeriaer. Skibussen stopper ca. 30 meter fra hotellet, og du har en skøjtebane kun ca. 50 meter væk. Offentlig swimmingpool og bowling ligger omkring 500 meter væk.

Hotellet og nabofaciliteterne

Der er tale om et lille to-stjernet hotel med kun 12 værelser. Hotellet blev bygget i 1960 og renoveret i 1992. Indretningen er ganske enkelt, men her findes dog reception, elevator, bar, morgenmadsrestaurant og ski-rum. På søsterhotellet Hotel Breuil kan du benytte dig af sauna, tyrkisk bad og vandmassage samt garage (mod betaling). Der er ca. 70 meter mellem de to hoteller.

Læs mere om Hotel Chateau des Dames

Værelserne

Selve værelserne er enkelt indrettede, men er alle udstyret med fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser. Dobbeltværelserne har også udgang til egen balkon. Der er WiFi på søsterhotellet. Der er værdiboks i receptionen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Chateau des Dames

Læs personlige anmeldelser af Hotel Chateau des Dames som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Chateau des Dames. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Cervinia

Vi boede knap 1 uge på Chateau des Dames i Cervinia, et helt ok BB / hotel med standard værelser og standard morgenmad. Vi oplevede, at vi betalte den samme pris som dem, vi mødte som udove morgenmaden havde halvpension, dette havde naturligvis også have haft selvom maden ikke fik de allerbedste anmeldelser.

Læs mere

Martin og hans familie fra Alingsås i Sverige boede på Hotel Chateau des Dames i Cervinia fra den 30. marts til April 6, 2013.

Rejsen gik rigtig godt. Hele vejen fra bestilling til hjemkomst. Hotellet er enkelt, men rent, pænt og godt beliggende i landsbyen. Vi er meget tilfredse og vil gerne vende tilbage til både jer og Cervinia.

Læs mere
 
search map