Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Chalet Valdôtain

Hotel Chalet Valdôtain i sommerpragt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor lige ved en hyggelig, eksklusiv by

Byen Cervinia er opkaldt efter Monte Cervino, som er det italienske navn for Matterhorn. Det majestætiske bjerg deles mellem Cervinia i Italien og Zermatt på den schweiziske side. Byen ligger i 1.524 meters højde, og er omgivet af bjerge med sne hele året, som er op til 3.800 meter høje. Matterhorn selv er 4.478 meter højt. Cervinia er et af Italiens bedst kendte skiresorter, og har udviklet sig til lidt af en niche siden 70'erne. Det er en lidt eksklusiv by, formentlig på grund af nærheden til Zermatt.

Børnevenlige pister og rolig atmosfære

Pisterne i området omkring Breuil-Cervinia er perfekt egnede til familier med børn. De røde pister er generelt ikke så stejle, og føles faktisk mere blå end røde. Byens eksklusive atmosfære medvirker til, at den er mere stille end eksempelvis mange af skibyerne i Østrig. I weekenderne finder du dog en livlig stemning på et par afterski-barer. Hvis du vil have afveksling fra dit hotel, er der mange restauranter i byen, såvel som butikker og barer.

Breuil-Cervinia er også et skønt sted for den aktive feriegæst om sommeren, hvor du kan tage på vandreture til og omkring de omgivende bjergkæder.

Læs mere om Hotel Chalet Valdôtain

Bedre end sine tre stjerner

Hotel Chalet Valdôtain har tre stjerner, men In-Italia har givet det fire sole, ikke mindst på grund af det høje serviceniveau. Hele stedet fremstår traditionelt og rustikt, og den klassiske Alpe-stil er fremherskende. Det ligger smukt mellem grantræerne, kun 1,2 km fra Cervinia, langs med vejen.

Der er shuttleservice til byen og skiliftene, og du kan blive hentet igen indtil kl. 18:00.

Mange gæster vælger at holde ferie her med halvpension, da restauranten serverer en lækker 4-retters menu med store portioner og gode vine til. Selvfølgelig kan du også spise i byen, og bestille dit værelse med kun morgenmad inkluderet.

Wellness og hygge foran pejsen

Hotellet har et wellnesscenter, hvor du kan benytte sauna, indendørs pool, dampbad, jacuzzi og bestille forskellige behandlinger og massager.

I lounge-baren med den hyggelige pejs kan du bestille en drink eller en let snack, og hvis du vil surfe lidt på nettet eller læse dine e-mails, er her Wi-Fi.

Derudover kan du benytte parkeringsgaragen for 10 Euro ekstra per nat, og her er opbevaringsplads til dine ski og dit skiudstyr.

Traditionelle værelser

Hotellet har kun 35 værelser. De er alle komfortable og dekoreret i en traditionel stil. Alle værelser har satellit-tv, pengeboks, telefon, minibar og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Royal e Golf

Courmayeur, Aosta

Hotel Lac Salin

Livigno, Lombardiet

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

search map