Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Chalet Valdôtain

 
Hotel Chalet Valdôtain er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Chalet Valdôtain er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Cervinia er opkaldt efter Monte Cervino, som er det italienske navn for Matterhorn. Det majestætiske bjerg deles mellem Cervinia i Italien og Zermatt på den schweiziske side. Byen ligger i 1.524 meters højde. Hotel Chalet Valdôtain er et hyggeligt bjerghotel med gode faciliteter, og det ligger i rolige omgivelser lige uden for Cervinia. Afstanden til centrum og den store stolelift er mindre end 1½ km.

Bedre end sine tre stjerner

Hotel Chalet Valdôtain har tre stjerner, men hos In-Italia har valgt at give det fire sole, ikke mindst på grund af det høje serviceniveau. Hele stedet fremstår traditionelt og rustikt, og den klassiske Alpe-stil er fremherskende. Hotellet har en stor restaurant, hvor du spiser din middag, og i et tilstødende lokale serveres morgenmaden som buffet. Mange gæster vælger ophold med halvpension, da restauranten serverer en lækker 4-retters menu med store portioner og gode vine. Restauranten er også åben til frokost, hvor du kan nyde de lækre retter i solen under åben himmel. Hotellet tilbyder gratis shuttleservice til Cervinia mellem kl. 8-19, så transporten til liften er enkel og bekvem for dig, som kommer om vinteren.

Læs mere om Hotel Chalet Valdôtain

Børnevenlige pister og rolig atmosfære

Pisterne i området omkring Breuil-Cervinia er perfekte til familier med børn. De røde pister er generelt ikke så stejle, og føles faktisk mere blå end røde. Byens eksklusive atmosfære medvirker til, at den er mere stille end eksempelvis mange af skibyerne i Østrig. I weekenderne er der dog en livlig stemning på de afterski-barer, som findes i byen. Hotellet er ideelt for dig som gerne vil bo på et hyggeligt og stemningsfuldt hotel, som både har restaurant, indendørs pool (fra 16-20) og wellness med badstue, tyrkisk bad og massage (mod betaling). Disse faciliteter kommer du sikkert til at værdsætte efter en lang dag på bjerget.

Løb på ski om sommeren

Det er den skønne natur som lokker både unge og gamle til Cervinia. Her kan du nemlig gå lange ture, trekke, klatre og hike. Du kan til og med løbe på ski i strålende sol og blå himmel, da Plateau Rosà gletcheren ligger ca. 3.500 meter over havet.

Navnet Breuil-Cervinia kommer fra "landet med meget vand" - da der findes flere floder og en del søer i området. Med andre ord, er det et perfekt sted for dig som kan lide at rafte. Andre aktiviteter som du kan underholde dig med er golf, ridning, tennis og paragliding. Hvis du foretrækker mere rolige sysler, kan du naturligvis også nøjes med at nyde de skønne omgivelser og den dejlige sol.

Wellness og hygge foran pejsen

Hotellet har et wellnesscenter, hvor du kan benytte sauna, indendørs pool, dampbad, jacuzzi og bestille forskellige behandlinger og massager. I lounge-baren med den stemningsfulde pejs kan du bestille en drink eller en let snack, ligesom der er adgang til wi-fi. Ankommer du i bil, kan du parkere i hotellets garage mod tillæg. Hotellet tilbyder også opbevaring af ski og andet skiudstyr.

OBS. Ankomst og afrejse er fredag-fredag eller søndag-søndag og sommersæsonen begynder i slutningen af juni.

Traditionelle værelser

Hotellet har kun 35 værelser. De er fordelt på 4 etager, men da hotellet ligger i et kuperet område, så er 1. sal på den ene side lig med 2. sal på den anden. Flere af værelserne har udsigt mod den lille sø Lago Blu, som er områdets eneste naturlige sø. Væreserne er alle komfortable og dekoreret i en traditionel stil. Alle værelser har satellit-tv, wi-fi, værdiboks, telefon, minibar og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Chalet Valdôtain

Skjul teksten
 
 
search map