Anmeldelser af Hotel Astoria

 
Hotel Astoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Astoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Astoria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Astoria som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Astoria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Poul og rejsefælle fra Karup boede på Hotel Astoria i Cervinia fra d. 9. til d. 16. februar 2013.

Turen gik ok, Hotel Astoria var et fint hotel dejlige værelser, super placering i forhold til liften, men

Maden var håbløs og der var kun afsat en time fra 8 til 9 til morgenmad og en time til aftensmad, hvor det nærmest fungerede som et afspisningssted, serveringspersonalet gjorde hvad de kunne for at glatte ud, men værtinden var nærmest ligeglad.

Så Hotel stort plus, maden og restauranten håbløs.

In-Italia's kommentar

Vi har informeret Hotel Astoria om jeres oplevelse af restauranten og kan således håbe på at de til en anden gang vil gøre det bedre. Med venlig hilsen Louise, In-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map