Anmeldelser af Hotel Astoria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Astoria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Astoria som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Astoria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Poul og rejsefælle fra Karup boede på Hotel Astoria i Cervinia fra d. 9. til d. 16. februar 2013.

Turen gik ok, Hotel Astoria var et fint hotel dejlige værelser, super placering i forhold til liften, men

Maden var håbløs og der var kun afsat en time fra 8 til 9 til morgenmad og en time til aftensmad, hvor det nærmest fungerede som et afspisningssted, serveringspersonalet gjorde hvad de kunne for at glatte ud, men værtinden var nærmest ligeglad.

Så Hotel stort plus, maden og restauranten håbløs.

In-Italia's kommentar

Vi har informeret Hotel Astoria om jeres oplevelse af restauranten og kan således håbe på at de til en anden gang vil gøre det bedre. Med venlig hilsen Louise, In-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Grivola

Cervinia, Aosta

Hotel Punta Maquignaz

Cervinia, Aosta

Hotel Norden Palace

Cervinia, Aosta

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

search map