Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Astoria

 
Hotel Astoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Astoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen er opkaldt efter Monte Cervino, det italienske navn for bjerget Matterhorn, som Cervinia deler med Zermatt på den anden side af bjerget i Schweiz. Byen er beliggende i 1524 meters højde og omgivet af snebeklædte bjerge, som når en højde på op til 3800 meter. Butikker, restauranter, supermarked mv. finder du desuden blot ca 50 meter herfra i den hyggelige gågade i Cervinia. Matterhorn selv når godt 4478 meter.

Breuil-Cervinia er et af Italiens mest kendte skiområder og har udviklet sig selv til en niche siden 70'erne. Det er en ret eksklusiv by, sandsynligvis fordi den grænser op til Zermatt. Pisterne i området rundt om Breuil Cervinia er perfekt for familier med børn. De røde pister er ret generelt nemmere og minder mere om blå pister end røde. Det er et forholdsvis stille område sammenlignet med for eksempel Østrig, undtagen i weekenden, hvor du kan opleve nogen af barerne være en anelse livlige. Der er flere forskellige restauranter, butikker og barer i byen, hvis du skulle have lyst til at prøve det. Breuil Cervinia er også et godt sted om sommeren for adskillige trekking ture til og omkring de omkringliggende bjerge.

Hotel Asturia kan beskrives som et hotel uden alt for mange dikkedarer. Det blev totalt renoveret tilbage i 2012 og har en funktionel og stadig komfortabelt karakter.

Læs mere om Hotel Astoria

Spis i restauranten


Restauranten serverer om morgenen en lækker morgenmadsbuffet og til aften en god 3 retters menu med specialiteter fra køkkenet i Valle d'Aosta og andre nationale retter som passer med sæsonen. Glem ikke at spørge efter vinlisten, da vi er sikre på, at du nok skal kunne finde en dejlig lokal vin fra Aosta dalen. Bartenderen er mere end glad for at sørge for lækre drinks, om det så skal være til middagen eller efter middagen i baren eller ude på terrassen. Hvis vejeret tillader det, så er det muligt og sætte sig ud på den udendørs terrasse og slappe af med en let snack eller god bog og bare nyde den fantastiske udsigt.

Hotellet har flere faciliteter, blandt dem kan nævnes: Billard/spillerum, læseværelse, skirum med støvlevarmere, privat parkering i garage (hvis det ønskes, men mod gebyr). Der er trådløst internet Wi-Fi på hele hotellet.

Simple og funktionelle værelser

Hotellet har 30 renoverede men simpelt indrettede værelser. Værelserne er komfortable og funktionelle. Alle værelser har badeværelse med brusebad eller karbad, telefon og satellit-tv. På tredje etage er der 4 suiter med balkon, som er gode til familier på op til 4 personer. Fra alle værelser er der en fantastisk udsigt over bjergene.

Skjul teksten
 
 
search map