Hotel i Cervinia i Aosta

Excelsior Planet

 
Excelsior Planet er ikke tilgængelig i øjeblikket
Excelsior Planet er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Excelsior Planet ligger blot 50 meter fra den stemningsfulde gågade i centrum af Breuil-Cervinia, der især er kendt som et af Italiens hotteste skisteder. Det er en hyggelig lille by, hvor du blandt meget andet finder et godt udvalg af restauranter, barer og butikker. Afterski er ikke det italienerne går mest op i, men der er dog et par steder med en god og hyggelig atmosfære i sæsonen.

Du har en fantastisk udsigt fra hotellet

Byen Breuil-Cervinia ligger i et af de allersmukkeste områder i Alperne tæt på de to bjerge Matterhorn og Monte Rosa. Fra de fleste af hotellets værelser har du direkte udsigt til det både imponerende og frygtindgydende bjerg Matterhorn, som er et af de mest legendariske bjerge i Europa. Bedre bliver det ikke.

Brede og solbeskinnede pister

Pisterne i Breul-Cervinia ligger på den solrige og snesikre side af Matterhorn (Monte Cervino). Området er kendt for sine lange og brede pister, som når en højde på 3800 meter. Skiområdet er det perfekte valg til børnefamilier og knapt så krævende skiløbere, da flere af de røde pister nok reelt burde være blå, og selv de sorte pister vil være lettere end du normalt ville forvente. Fra hotellet er der kun 200 meter til skiliften Breuil-Plan Maison, og du kan købe dit liftkort på hotellet.

Afstande:
* 200 meter til skilift
* 50 meter til centrum
* 50meter til skilift

En varm atmosfære

Familieejede hoteller har altid haft en helt særlig status i Italien, hvor man lægger stor vægt på den personlige service, og på Hotel Excelsior Planet er det familien Zanetti du møder. Indretningen af hotellet er holdt i en varm alpin stil, og du vil føle dig velkommen, så snart du træder over dørtærsklen. Den indbydende atmosfære gør, at du straks føler dig hjemme, blot med den lille forskel (for de fleste) at interiør og service nok er på et lidt højere niveau :)
Hotellet har en raffineret restaurant som tilbyder både lokale specialiteter samt traditionel italiensk køkken, en dessert-buffet samt et omfattende vinkort. Om aftenen er der mulighed for at nyde levende musik i piano-bar'en en enkelt gang om ugen. Vi gør opmærksom på, at i vintersæsonen kræves der ophold på min. en uge eller mere.

Velvære og forkælelse

Et af hotellets mest eftertragtede områder er deres wellness center, hvor du kan forkæle dig selv efter en anstrengende dag på pisterne. Wellness centret tilbyder opvarmet pool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, terapeutiske bade, urtete, massage og andre behandlinger.

Læs mere om Excelsior Planet

Opvarmet skikælder

Når du kommer tilbage fra pisterne efter en lang og kold dag, kan du efterlade dine ski og støvler i hotellets skikælder, som er udstyret med opvarmede og aflåselige skabe.

Traditionelle og komfortable værelser

Hotellet har i alt 46 yderst komfortable værelser, som alle er holdt i traditionel alpin stil. Alle værelser har balkon og de der vender mod nord, har samtidig udsigt mod Matterhorn. De er udstyret med TV, telefon, radio, værdiboks, minibar og hårtørrer. Badeværelserne har bruser eller badekar. Superiorværelser og juniorsuiter har dog begge dele.

Skjul teksten
 
 
search map