Hotel i Cervinia i Aosta

Baita Layet

 
Baita Layet er ikke tilgængelig i øjeblikket
Baita Layet er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Baita Layet ligger i den smukke Conca Layet, ca. 1,5 km fra Cervinia centrum og fra skiliften i byen. hytten kan nås udelukkende med gratis transfer som ejerne tilbyder gæsterne. Der er nemlig tale om en lille og hyggelig hytte, hvor du bor i nær kontakt med den gæstfrie ejerfamilie.

Stedet råder over 4 værelser og et familieværelse. Familieværelset råder over et værelse med dobbeltseng og et med køjeseng. Alle værelserne råder over eget bad med toilet og bruser og en CD-afspiller med en samling af klassisk musik På stedet findes desuden bibliotek, fjernsynsstue og internet point til rådighed for gæsterne.

Maden er baseret på den traditionelle madlavning i bjergene, så det er rig af retter med vildt, kød og ost, med inspiration fra det nærliggende Piemonte, så der bruges også svampe, trøfler og den gode polenta. Aftensmad serveres til bords med stearinlys belysning.

Stedet anbefales især til de rejsende der ønsker et sted med et særpræget karakter og som leder efter fred og ro samt lidt romantik efter en dag på løjperne.

Læs mere om Baita Layet

Skjul teksten
 
 
search map