Feriebolig i Cervinia i Aosta

Appartamenti Grand Ourse

 
Appartamenti Grand Ourse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Grand Ourse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighederne ligger i bydelen Cielo Alto lidt oppe over byen og vender mod det fantastiske ”Matterhorn ”. Her er blot 300 meter til nærmeste ski-lift i Cielo Alto, hvorfra de mere garvede skiløbere kan køre direkte videre ud i det mere end 200 km store skiområde.

Alle lejligheder råder over tv, telefon og balkon. Toværelseslejlighederne til 4 personer samt treværelseslejlighederne til 5 personer råder desuden over opvaskemaskine. Alle værelserne i lejlighederne er enten adskilt af skydedør eller møbel. På stedet er der reception, elevator og parkeringsplads.

Læs mere om Appartamenti Grand Ourse

Lejlighederne på Appartamenti Grand Ourse

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne samt enkelt sovesofa og dobbelt sovesofa, mindre soveværelse med enkeltseng samt badeværelse.

Treværelseslejlighed med 3/5 sovepladser

lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne samt to enkelte sovesofaer, værelse med dobbeltsovesofa, mindre soveværelse med en enkeltseng samt badeværelse.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

lejlighederne består af lille køkken/køkkenhjørne, opholdsstue med to enkelte sovesofaer, mindre værelse med to enkeltsenge eller køjeseng, soveværelse med dobbeltseng samt to badeværelser.

Skjul teksten
 
 
search map