Hotel i Bard i Aosta

Hotel Ad Gallias

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ved indgangen til middelalderlandsbyen Bard og med udsigt til den uindtagelige borg ligger hotellet og lokker med egen restaurant, komfort og en elegance sjældent set på disse breddegrader. I restauranten finder du hvælvede lofter, pejs og stemningsfulde lokaler, og om sommeren er der udendørs servering på hotellets smukke træterrasse.

Et tiltalende miljø

Hotellet fordeler sig i to bygninger på hver sin side af gyden. Hovedbygningen er en velholdt blåmalet ejendom, hvor man finder reception, bar, restaurant og de fleste af værelserne. Her er desuden elevator og internetadgang. I restauranten finder man hvælvede lofter, pejs og stemningsfulde lokaler, og om sommeren er der udendørs servering på hotellets smukke træterrasse. Her spiser man a la carte, men man kan også bestille halvpension - dog minimum tre dage. I den tilstødende gule bygning finder man de sidste seks værelser af lidt højrere standard og en hyggelig læsesal.

Læs mere om Hotel Ad Gallias

Et andet af hotellets højdepunkter er den panoramiske tagterrasse, hvorfra man kan nyde borgen i Bard og ellers de omgivende bjerge. Den er møbleret med smagfulde havemøbler i træ.

Wellnesscenter Ad Aquas

I meget smagfulde omgivelser i hotellets grotter finder man deres nye wellnesscenter. Området omfatter stort jacuzzi i mosaik, vandfald, sauna, tyrkisk bad, cromoterapi, liggestole og massage (brug af wellness mod tillæg).

Værelserne på Hotel Ad Gallias

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map