Hotel i Bard i Aosta

Hotel Ad Gallias

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ved indgangen til middelalderlandsbyen Bard og med udsigt til den uindtagelige borg ligger hotellet og lokker med egen restaurant, komfort og en elegance sjældent set på disse breddegrader. I restauranten finder du hvælvede lofter, pejs og stemningsfulde lokaler, og om sommeren er der udendørs servering på hotellets smukke træterrasse.

Et tiltalende miljø

Hotellet fordeler sig i to bygninger på hver sin side af gyden. Hovedbygningen er en velholdt blåmalet ejendom, hvor man finder reception, bar, restaurant og de fleste af værelserne. Her er desuden elevator og internetadgang. I restauranten finder man hvælvede lofter, pejs og stemningsfulde lokaler, og om sommeren er der udendørs servering på hotellets smukke træterrasse. Her spiser man a la carte, men man kan også bestille halvpension - dog minimum tre dage. I den tilstødende gule bygning finder man de sidste seks værelser af lidt højrere standard og en hyggelig læsesal.

Læs mere om Hotel Ad Gallias

Et andet af hotellets højdepunkter er den panoramiske tagterrasse, hvorfra man kan nyde borgen i Bard og ellers de omgivende bjerge. Den er møbleret med smagfulde havemøbler i træ.

Wellnesscenter Ad Aquas

I meget smagfulde omgivelser i hotellets grotter finder man deres nye wellnesscenter. Området omfatter stort jacuzzi i mosaik, vandfald, sauna, tyrkisk bad, cromoterapi, liggestole og massage (brug af wellness mod tillæg).

Standardværelse balkon
- De tre standardværelser har balkon. Værelserne har fladskærms-tv med italienske kanaler og er elegant indrettede i varme farver og har privat badeværelse med toilet og bruseniche med glasdør. Her er der ikke mulighed for en ekstra opredning.
Superiorværelse
- De syv superiorværelser er større end standardværelserne (disse værelser har ikke balkon) og ligger enten i hovedbygningen eller i den tilstødende gule bygning. Værelserne har fladskærms-tv med italienske kanaler og er elegant indrettede i varme farver og har privat badeværelse med toilet og bruseniche med glasdør. Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger.
Deluxeværelse med balkon
- De to deluxeværelser er rummelige og har balkon (det ene har en lukket og det andet har en åben). De ligger enten i hovedbygningen eller i den tilstødende gule bygning. Værelserne har fladskærms-tv med italienske kanaler og er elegant indrettede i varme farver og har privat badeværelse med toilet og bruseniche med glasdør. Her er der ikke mulighed for en ekstra opredning.
Suite Relax
- Suiten har to separate soveafdelinger (ikke adskilt af dør) og ligger i den tilstødende gule bygning. Her er ingen balkon. Værelset har fladskærms-tv med italienske kanaler og er elegant indrettede i varme farver og har privat badeværelse med toilet og bruseniche med glasdør. Der er desuden jacuzzi på værelset ud over bruser på badeværelset. Prisen dækker tre personer, dvs. at der er mulighed for en ekstra opredning, som er inkluderet i prisen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aosta

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Populært i Aosta

search map