Anmeldelser af Bed & Breakfast Vecchio Torchio

 
Bed & Breakfast Vecchio Torchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed & Breakfast Vecchio Torchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bard og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Bed & Breakfast Vecchio Torchio

Læs personlige anmeldelser af Bed & Breakfast Vecchio Torchio som ligger i Aosta. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bed & Breakfast Vecchio Torchio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Britta og familie fra Frederiksberg C boede på Bed & Breakfast Vecchio Torchio i Bard fra d. 23. til d. 26. juli 2011.

Stor lejlighed og fantastisk par der styrer det. Der blev serveret morgenmad i lejligheden og spurgt om hvad vi kunne tænke os. Der var en rigtig hyggelig restaurant i nabobyen Hone (gåafstand). Det eneste MEN er at vi var afsted med vores 1½ årige datter og lejligheden var i flere niveauer og med en trappe til 1. sal, førstnævnte med et sted på et spring på 1 m.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Else og familie fra Humlebæk boede på Bed & Breakfast Vecchio Torchio i Bard fra d. 1. til d. 2. oktober 2009.

Turen gik fint og vor overnatning i Bard var super perfekt - søde mennesker, rent og dejlig morgenmad. Måske skulle man orientere om, at man gerne må køre op i byen, skønt det ser umuligt ud - og man kan parkere oppe ved kirken !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Charlotte fra Aalborg SØ boede på Bed & Breakfast Vecchio Torchio i Bard fra d. 22. til d. 26. august 2009.

Vi har haft nogle dejlige dage i Bard - været tæt på Matterhorn, Mt. Blanch og Monte Rosa (desværre tillod vejret ikke en tur med svævebanen over bjergene).
Vi havde en flot tur over Sct. Bernhard-passet - en tur der absolut kan anbefales.

Selve den lille by "Bard" er jo en fantastisk charmerende by og det var en dejlig bolig med venlige og opmærksomme "værter" - som levede fint op til vore forventninger.
Vi savnede dog adgang til en terrasse eller lille have - men alt i alt en fin, nyistandsat og pæn bolig.

Er man i Aosta-dalen for at køre lidt rundt og opleve bjergene og naturen vil vi dog anbefale, at man finder en bolig lidt længere inde i dalen, for at få lidt kortere strækninger at køre.
Vi har som nævnt haft nogle gode dage - vi har i mange år rejst meget i Frankrig/Provence og vil nok fortsat fortrinsvis foretrække Frankrig.

Vi har oplevet en fin service og kommunikation med in-italia, som vi helt sikkert vil bruge, hvis vi igen vælger at rejse i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carsten og familie fra Farum boede på Bed & Breakfast Vecchio Torchio i Bard fra d. 1. til d. 3. august 2009.

Vi havde et par skønne dage i Bard. Stedet levede op til forventningerne, det er utrolig hyggeligt, og det ligger i et meget flot istandsat hus.
Værtsparret er yngre og meget søde og imødekommende. De hjalp os med at finde et typisk lokalt og godt sted at spise på den anden side af floden (helt sikkert noget familie). De sørgede oven i købet for transport derover.
Man spiser i øvrigt også godt på hotellet for foden af gaden. Det er dog et mere raffineret køkken (bare spørg vores børn), men rigtig lækkert og med god lokal vin.
Vi brugte den ene eftermiddag på en tur til Courmayeur ved starten af Mont Blanc tunnelen. Der er vældig smukt, mulighed for at se Monte Bianco og for at gå nogle gode ture i bjergene.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map