Hotel i Bard i Aosta

Bed & Breakfast Vecchio Torchio

 
Bed & Breakfast Vecchio Torchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed & Breakfast Vecchio Torchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bard og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bed & Breakfast Vecchio Torchio ligger midt på Bards middelalderlige hovedgade Via Vittorio Emanuele II. Den historiske charme sniger sig ind alle vegne, og man passerer en stor buegang ved ankomsten.

B&B'en ligger på 1. sal. Man kommer ind i et opholdsrum og et køkken, hvor der serveres morgenmad. I køkkenet står der et køleskab, som gæsterne frit kan benytte, og i opholdsrummet er der en sofa, der også står til gæsternes rådighed. Ejerne bor i en lejlighed ved siden af.

Læs mere om Bed & Breakfast Vecchio Torchio

Værelserne:
De to værelser ligger oppe på 2. sal og består af et værelse med dobbeltseng med et lavtsiddende og et højtsiddende vindue, samt et værelse med to enkeltsenge med et højtsiddende vindue. Værelserne er pæne og nydeligt indrettede. Mellem de to værelser er der privat badeværelse med toilet og bruser, hvilket vil sige, at hvis man bestiller begge værelser, deler man badeværelset - men hvis man kun bestiller det ene værelse, lejes det andet værelse ikke ud og badeværelset er således stadig privat. Det er muligt at få en ekstra opredning i det ene af værelserne.

Bemærk at stedet er et godt udgangspunkt for at se regionerne Aostadalen og Piemonte, da Bard ligger på grænsen - og på B&B Vecchio Torchio kan man vælge at bo i en uge, men man betaler kun for 6 dage.

Skjul teksten
 
 
search map