Anmeldelser af Hotel Norden Palace

 
Hotel Norden Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Norden Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Aosta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Norden Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Norden Palace som ligger i Skiferie Italien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Norden Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jytte og Mogens fra Århus C boede på Hotel Norden Palace i Aosta fra d. 17. til d. 24. august 2008.

Hotellet, som er supergodt og med gode parkeringsforhold, kan absolut anbefales, hvis man vil bo "i byen". Der er ca. 10 minutters gang til gågaden i Aosta, hvor der er mange restauranter og forretninger. Aosta by er værd at ofre et par timer på. Der er mange historiske steder fra romertiden, blandt andet et amfiteater. Vi var især imponeret af Forum Romanum, som var meget større, end vi havde forventet. Og så til det vi egentlig kom for - nemlig området. Aosta-dalen er noget af det smukkeste, vi har set, og der er masser af muligheder for køre- og vandreture. Vi kombinerede disse to ting. På turistbureauet i Aosta fik vi brochurer, som viste området, vandreture og sværhedsgraderne for vandreturene. Vi var i Ayas-dalen, som er meget smuk. På vejen hjem derfra så vi borgen Fenis. Der er mange borge i Aosta-dalen, så vi havde valgt denne ud, og det var også spændende. Vi havde en tur til Cogne, hvorfra vi gik ud til vandfaldene i Lillaz. En anden tur gik til Lago de Arpy og Col de Arpy. Der var skønt at sidde ved Arpy-søen og se bjergene spejle sig i søen. Desværre var det overskyet, da vi nåede op på Col de Arpy, så vi fik ikke den flotte udsigt til Mont Blanc, som der ellers er derfra. Vi var også en tur på Pila, et stort skisportsområde. Her spiste vi vores medbragte frokost med udsigt til Mont Blanc, Monte Rosa og Matterhorn. Så kan man næsten ikke forlange mere. Men den største oplevelse var turen med svævebane til Punta Helbronner, hvor vi stod i ca. 3500 m højde direkte overfor Mont Blanc. Man kører til Courmayeur (som er en hyggelig by) og derfra til La Palud, hvorfra svævebanen går op. Vi var der først over middag, og så var der halvanden times ventetid på at komme op med svævebanen. Så vi kan anbefale, at man kører tidligere derud. Det var også grunden til, at vi desværre ikke kom det sidste stykke til Aiguille Du Midi, for der var ikke tid nok til denne tur, hvis vi også skulle ned igen. Turen går via 3 forskellige svævebaner op til Punta Helbronner. Her er tynd luft og koldt (5 grader var der den dag). Men der er så enestående en udsigt over bjergtoppene og til Mont Blanc, at det ikke kan beskrives. Det skal simpelthen ses. Der er også mulighed for at gå rundt på et indhegnet område på gletscheren ved Punta Helbronner, så de barnlige sjæle kan lege lidt i sneen. Der var mange steder, vi ikke nåede at få set på den uge, så vi har absolut mod på at tage til Aosta-dalen en anden gang."

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map