Hotel i Aosta

Hotel Express Aosta East

 
Hotel Express Aosta East er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Express Aosta East er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Aosta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Express: Et basis-hotel med praktisk beliggenhed

Hotel Express er et hotel uden dikkedarer, hvor du har de basale faciliteter og services, du skal bruge under et kort ophold. Uanset om du er på vej til Frankrig eller længere ned sydpå i Italien, eller om du bare trænger til en lille, kort skiferie, kan du opholde dig komfortabelt her i et par nætter.

Du er tæt på Aostas historiske centrum

Hotellet ligger i ganske kort afstand til motorvejen (exit Aosta Øst) og Aostas historiske centrum. Fra Aosta by, som ligger ca. 3 km. fra hotellet, kan du tage skiliften op til skiresortet Pila. Du kan tage shuttlebussen til byen, eller du kan køre i din egen bil. Shuttlebussen kører hvert 20. minut. Hvis du foretrækker store skiområdet, kan du finde disse efter 15 til 40 minutters kørsel. (Courmayeur, Cogne, La Thuile, Cervinia, Champoulc og Gressoney).

Hotellet ligger lige ved siden af et stort shoppingcenter, som både har spa, wellness, fitnessrum, supermarked, frisør, hæveautomat og adskillige restauranter. Andre aktiviteter, såsom golf, tennis og en opvarmet swimmingpool kan du finde efter en kort køretur fra hotellet.

Afstande:
* Skilifte: Ca. 3 km.
* Centrum: Ca. 3 km.
* Bus til skiområdet: Der kører en shuttlebus hvert 20. minut til Aosta by.

Læs mere om Hotel Express Aosta East

Aosta-dalen er skøn både sommer og vinter

Hele området omkring Aosta er ikke kun perfekt til skisport om vinteren, men også sommer og forår kan du nyde godt af den skønne natur, området byder på. Her er fantastiske muligheder for både at vandre og cykle. Gran Paradiso National Park og Mont Avic Park ligger tæt på, og byder på storslåede vandrestier og cykelruter.

Et enkelt hotel med basale faciliteter

Som skrevet ovenfor, er hotellet velegnet til et komfortabelt ophold af kortere varighed. Der er ingen restaurant, men som gæst har du mulighed for at få rabat i selvbetjeningsrestauranten Fini, som ligger nedenunder. Baren og loungen tilbyder dig et komfortabelt sted at drikke kaffe, eller nyde en forfriskning eller let snack, mens du ser tv eller snakker og hygger dig med dine rejsefæller. Morgenmaden (buffet) serveres hver morgen i loungen. Derudover finder du gratis Wi-Fi overalt på hotellet. Der er masser af parkeringsfaciliteter til din bil, og skiskabe, hvis du har brug for det.

Rummelige og komfortable værelser

Express Hotel har 74 rummelige og komfortable værelser. Der er flere værelsestyper tilgængelige, og alle har følgende faciliteter: Hårtørrer, aircondition, satellit-tv, Wi-Fi og badeværelse med bruser.

Læs om værelserne på Hotel Express Aosta East

Skjul teksten
 
 
search map