Hotel i Aosta

Hotel Beau Sejour

Indgang til Hotel Beau Sejour i Aosta
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Etroubles er en af de ældre Middelalderbyer på denne strækning i Aosta dalen, hvor den historiske vandrerute Via Francigena går lige igennem. Vandreruten strækker sig oprindeligt fra Rom til Canterbury, gennem Italien og op mod Schweitz. Her mellem Aosta og Sant Bernard, stort set midt i Etrobles ligger Hotel Beau Sejour, der trods det franskklingende navn ligger i Italien. I byen er der om sommeren typisk vandreturister og gæster der cykler på mountainbikes mens skiferie folket er her om vinteren i området Crecacol (ca 5 km væk). Byen Aosta ligger ca. 18 km længere sydpå og nordpå finder du grænsen til Schweitz.

Restaurant med lokale retter


Hotellet har en restarant der tilbyder lokale retter og er kendt i kalområdet, og derfor bliver den besøgt af både hotellets gæster og lokale fra byen og de nærliggende områder. Om sommeren kan du spise udenfor på en af de to terasser med panorama udsigt over bjergene og det smukke landskab.

Er motionen udendørs ikke nok, tilbyder hotellet et mindre motionsrum. Yderligere er mindre kæledyr velkomne, hvis vi ved det ved bestillingen af værelset.

Læs mere om Hotel Beau Sejour

29 traditionelle værelser

Hotellet tilbyder forskellige værelsestyper, de mest basale standard værelser til de lidt bedre og større superior værelser, og enkelte junior suiter og en enkelt suite.

Læs om værelserne på Hotel Beau Sejour

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Olimpico

Sestriere, Piemonte

Hotel Norden Palace

Cervinia, Aosta

Anbefalinger til dig

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Populært i Aosta

search map