Hotel i Aosta

Hotel Beau Sejour

Indgang til Hotel Beau Sejour i Aosta
 
Hotel Beau Sejour er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Beau Sejour er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Aosta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En god og hyggelig beliggenhed

Etroubles er en af de ældre middelalderbyer i Aosta dalen, hvor den historiske vandrerute Via Francigena går lige igennem. Vandreruten strækker sig oprindeligt fra Rom til Canterbury, - altså hele vejen gennem Italien og op mod Schweitz. Her mellem Aosta og Sant Bernard, og stort set midt i Etrobles ligger Hotel Beau Sejour, der trods det franskklingende navn ligger i Italien. I sommerperioden summer byen af liv, og det er typisk vandreturister og cykelentusiaster på mountainbikes der præger billedet, mens skifolket indtager byen om vinteren. Skiområdet ligger ca 5 km væk. Byen Aosta ligger ca. 18 km længere mod syd, og nordpå finder du grænsen til Schweitz.

Restaurant med lokale retter

Hotellet har en god restarant der tilbyder lokale retter efter de gamle og traditionelle opskrifter. Restauranten er kendt i lokalområdet, og derfor bliver den besøgt flittigt af både hotellets gæster men også af de lokale fra byen og de nærliggende områder. Om sommeren kan du spise udenfor på en af de to terasser, hvorfra du kan nyde den fantastiske panoramaudsigt over bjergene og det smukke landskab. Har du ikke fået motion nok ved at vandre eller stå på ski, tilbyder hotellet et mindre motionsrum. Synes du familiens kæledyr skal med på ferie, er der også mulighed for det, hvis vi ved det i forbindelse med bestillingen af værelset.

Læs mere om Hotel Beau Sejour

30 traditionelle værelser

Hotellet har 30 værelser i forskellige kategorier. De almindelige standardværelser er basalt indrettede, mens du kan forvente lidt mere komfort, hvis du bestiller et superiorværelse eller en suite. Alle værelser har telefon, satellit TV, wi-fi og badeværelse med bruser eller badekar. En del af værelserne på hotellet har også balkon, men det kan ikke garanteres.

Læs om værelserne på Hotel Beau Sejour

Skjul teksten
 
 
search map