Anmeldelser af Maison Tissiere

 
Maison Tissiere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Maison Tissiere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Antey Saint André og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Maison Tissiere

Læs personlige anmeldelser af Maison Tissiere som ligger i Aosta. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Maison Tissiere. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henning fra Danmark boede på Maison Tissiere i Antey Saint André fra d. 26. til d. 29. september 2012.

Ros til Jer, alting fungerede og var perfekt, særlig Le Querce må fremhæves: miljø, mad og service var i en klasse for sig, - et sted man meget gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anders og Louise fra Odense C boede på Maison Tissiere i Antey Saint André fra d. 19. til d. 24. august 2012.

Turen gik rigtig godt og Maison Tissiere var et vidunderligt hotel, lokationen kunne ikke være bedre eller flottere, det lå simpelthen perfekt til en kombineret afslapnings, vandre og rafting ferie :-)
Maden, betjeningen og personalet var upåklagelig, vi har kun ros at uddele.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dejligt familiehotel restaureret og udbygget med respekt for den gamle byggestil - lækre værelser. Typiske egnsretter serveret i den hyggelige restaurant. Værtsfamilien meget venlig og hjælpsom med kort og anbefalinger af vandreture i det smukke nærområde. Her er rigtig mange muligheder for flotte ture.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mark og Katja fra Denmark boede på Maison Tissiere i Antey Saint André fra d. 4. til d. 14. juli 2011.

Vi har været mere end tilfredse med Maison Tissiere fra start til slut. For os som familie fungerede det formidabelt, at vi kunne vende hjem til den skønne pool med udsøgt udsigt til bjergene. Servicen var fuldkommen upåklagelig - fra ejer til stuepige. Vi kan på det varmeste anbefale hotellet og i det hele taget området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Steffen og hans rejsefælle fra Hinnerup boede på Maison Tissiere i Antey Saint André fra d. 26. til d. 30. juni 2011.

Det var på alle måder et dejligt ophold, med en overdådig venlig og personlig betjening af Guja, hendes far og den søde ihærdige tjener (som jeg ikke kan huske navnet på.)
I har ramt plet med Jeres beskrivelse af alle forhold på hotellet. Selve byen Antey St. André er ikke noget at skrive hjem om, men ellers ligger alle oplevelser jo inden for kort afstand. Desuden bør besøgende få arrangeret et vinhus besøg eller 2. De laver aldeles fremragende vine, både røde og hvide, som næsten er ukendte i Danmark.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bodil fra Roskilde boede på Maison Tissiere i Antey Saint André fra d. 26. til d. 29. juli 2010.

Vi har været fuldt ud tilfredse med det hele. Hotel Maisson Tissiere levede helt op til forventningerne og vi var på nogle skønne ture i omegnen.

Vi var blandt andet en tur til byen Aosta, som kan anbefales og byen Cervina, hvor vi gik en tur i bjergene og borgen i Bard på vej til Milano

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ulla og familie fra Hillerød boede på Maison Tissiere i Antey Saint André fra d. 4. til d. 10. juli 2010.

En af vores bedste ferier – området er skønt og hotellet Maison Tissiere gør virkelig en forskel. Det er meget smagfuldt indrettet, fremragende udsigt, god betjening og fantastisk mad og så er ejeren Fernando og Guja bare så søde og gæstfrie og man føler sig virkelig som personlige gæster hos dem. Vi var på stedet i en uge med to piger på 10 og 13 og måske er stedet ikke det oplagte for familier med snart teenager børn men er man lidt utraditionel, med børn der godt kan lide natur så er det perfekt. Vi gik fremragende og meget forskellige ture i bjergene hver dag og Guja er god til at fortælle om mulighederne. Efter turene var der jo mulighed for at løsne musklerne i poolen og ligge uden for og slappe af med lidt solbadning og en god bog. Med til stedets kvaliteter er at det ikke er overrendt med turister og vejret var rigtig godt hver dag men uden at være alt for hedt. Tag maden med på hotellet…den er rigtig god og man gider ikke drøne rundt efter et sted at spise et sted hver aften. Er du til shoppeferie er det ikke stedet….det savnede vores piger lidt, men Aosta ligger 30 min kørsel derfra så det er ikke helt umuligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anders fra Birkerød boede på Maison Tissiere i Antey Saint André fra d. 7. til d. 11. juli 2009.

Mason Tissiere er et fremragende sted at opholde sig med en skøn atmosfære, dejlige omgivelser herunder en flot indendørs pool med tilhørende indendørs og udendørs rekreationsområde og ikke mindst dejlig mad med et udvalg af udmærkede vine til. Et sted for et voksent publikum, men børn kan også nyde det.

Vi udnyttede de skønne vandremuligheder, som italienerne er verdensmestre i at markere. Med udgangspunkt ved golfbanen i Cervinia gik vi en flot tur op til sne og fossende vandløb på 3 timer. Der findes masser af ture med markrede sværhedsgrader og forskellige udgangspunkter.

Det er flot, at der er cykler til gratis udlån, men kvaliteten af disse er ikke særlig god og for en person over middelhøjde er der ikke nogen som passer. Til en tur ned i byen for at få en drink er det dog helt fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Annette og familien fra Holte boede på Maison Tissiere i Antey Saint André fra d. 19. til d. 21. juli 2009.

Når man kommer til Antey-St-André kører man lidt væk fra bymidten op ad en vej, hvor man drejer ind til hotellet.
Her bliver man mødt af ejeren eller hans datter.
Da vi sagde, vi havde en In-Italia reservation, sagde hun "then you are always welcome here".
Det var en fantastisk modtagelse, hvor hun først viste os vores værelse, og derefter viste os rundt på hotellet.

Alle værelserne har en eller anden form for terrasse, vores med udgang til græsplænen, hvor man kan gå rundt på hele grunden. Værelserne er pænt og moderne indrettede.
Wellness området fungerede fint, med pool, sauna, dampbad og mulighed for massage og skønhedsbehandlinger mod bestilling.
Vandkanonen blev brugt af børnene til afkøling i sommerheden. Dejligt at der var plads til at børnene kunne folde sig ud.

Vi fik forklaret en gå-tur, hvor vi kunne lufte vores køretrætte 7 årige dreng, og blev tilbudt reservation i restauranten. Det viste sig at være en god idé, da der ikke rigtig er en by.
Man kan godt finde en pizza, en is, et lille supermarked og en legeplads.
Hvis man ikke vil ud og gå, er man vist bedst tjent med halv- eller helpension, som mange af de italienske gæster benyttede sig af. På hotellet er der også en hyggelig bar, som bliver betjent af ejeren selv.

Området er fyldt med fantastiske vandreture, udsigter og lift-ture rundt i landskabet. Et rigtigt godt udgangspunkt for en ferie i alperne eller som vi gjorde et stop på vejen hjem fra Ligurien.
Stedet levede bestemt op til vores forventninger. Vi har allerede anbefalet det til andre, der gerne vil til de italienske alper og vender gerne tilbage en gang. Vores naboer var der for tredje gang, og havde boet på 3 forskellige dejlige værelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map