Hotel i Antey Saint André i Aosta

Maison Tissiere

Den dedikerede værtinde Guja Overdækket pool med åbne vinduespartier Stemningsfuld vinkælder Restaurant med pejs og panoramisk bjergudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger i de mest guddommelige naturomgivelser. Ildsjælen Guja er uddannet møbeldesigner og har forvandlet dette traditionelle landsted fra 1700-tallet til det mest indbydende lille alpehotel i yderst smagfuld indretning. Maison Tissiere omfatter også pool, wellnesscenter, restaurant, panoramisk solterrasse og underjordisk parkeringsanlæg. Og så ligger det blot 300 m fra den smukke gamle kirke i Antey.

Mød ildsjælen Guja

Dette traditionelle landsted fra 1700-tallet har bevaret sit smukke ydre og indre, mens familien Chatrian har forvandlet det til det mest indbydende lille alpehotel i yderst smagfuld indretning - hvilket ikke mindst skyldes, at ejerens datter, ildsjælen Guja, er uddannet indretningsarkitekt / møbeldesigner og har god føling med materialer, former og farver.

Læs mere om Maison Tissiere

Et skønt alpeparadis

Når du træder over dørtærsklen til dette skønne alpeparadis, møder du højst sandsynligt først en kærlig hund og ellers en lille reception med antikke møbler. Ved siden af står en opholdsstue med bar, læsestof og fladskærms-tv til gæsternes rådighed. I haven finder man den skønneste plæne med liggestole, der peger i den rigtige panoramiske solretning. Der er desuden underjordisk parkeringsanlæg.

Wellnesscenter

Hotellets skønhedscenter ligger i underetagen, som omfatter både en stor swimmingpool med åbne glaspartier ud til den friske bjergluft om sommeren, sauna, tyrkisk bad og mulighed for massage (mod tillæg). Det hele er udformet i stilfuld indretning med synlige stenvægge, ekslusive kurvemøbler og masser af træværk. Igen er Gujas fingerfærdighed og indretningskompetencer virkelig kommet til udtryk.

Restaurant med kamin og fritliggende træbjælker

I restauranten sidder du milevidt fra støjgenerende elementer og andet, der kan påvirke aftenens gode stemning i negativ retning. Her sidder du under fritliggende træbjælker i kaminens skær, mens den panoramiske udsigt kæmper med tallerkenens delikatesser om dine øjnes opmærksomhed. Menukortet er naturligvis lokalt (fx kastanjer og oste) og meget rigt. Ved siden af restauranten ligger morgenmadssalen, hvor der i intime omgivelser serveres morgenmad fra buffet.

Værelse med balkon/terrasse

De 14 værelser er meget smagfuldt indrettede af ejerens datter Guja, som har lagt vægt på varme jordfarver og træværk. Værelserne er alle forskellige og man er absolut ikke i tvivl om, at der har været en lidenskabelig indretningsarkitekt på spil. Alle værelser har enten balkon eller privat have/terrasse foran værelset. Her er naturligvis elevator, så man nemt kommer til og fra værelserne. Værelserne har wi-fi internet og eget badeværelse i elegant design (med enten lyst marmorgulv eller mørk skifer fra Brasilien) med toilet og bruser med glasdør.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Ad Gallias

Bard, Aosta

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Aosta

search map