Hotel i Antey Saint André i Aosta

Maison Tissiere

Den dedikerede værtinde Guja Overdækket pool med åbne vinduespartier Stemningsfuld vinkælder Restaurant med pejs og panoramisk bjergudsigt
 
Maison Tissiere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Maison Tissiere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Antey Saint André og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger i de mest guddommelige naturomgivelser. Ildsjælen Guja er uddannet møbeldesigner og har forvandlet dette traditionelle landsted fra 1700-tallet til det mest indbydende lille alpehotel i yderst smagfuld indretning. Maison Tissiere omfatter også pool, wellnesscenter, restaurant, panoramisk solterrasse og underjordisk parkeringsanlæg. Og så ligger det blot 300 m fra den smukke gamle kirke i Antey.

Mød ildsjælen Guja

Dette traditionelle landsted fra 1700-tallet har bevaret sit smukke ydre og indre, mens familien Chatrian har forvandlet det til det mest indbydende lille alpehotel i yderst smagfuld indretning - hvilket ikke mindst skyldes, at ejerens datter, ildsjælen Guja, er uddannet indretningsarkitekt / møbeldesigner og har god føling med materialer, former og farver.

Læs mere om Maison Tissiere

Et skønt alpeparadis

Når du træder over dørtærsklen til dette skønne alpeparadis, møder du højst sandsynligt først en kærlig hund og ellers en lille reception med antikke møbler. Ved siden af står en opholdsstue med bar, læsestof og fladskærms-tv til gæsternes rådighed. I haven finder man den skønneste plæne med liggestole, der peger i den rigtige panoramiske solretning. Der er desuden underjordisk parkeringsanlæg.

Wellnesscenter

Hotellets skønhedscenter ligger i underetagen, som omfatter både en stor swimmingpool med åbne glaspartier ud til den friske bjergluft om sommeren, sauna, tyrkisk bad og mulighed for massage (mod tillæg). Det hele er udformet i stilfuld indretning med synlige stenvægge, ekslusive kurvemøbler og masser af træværk. Igen er Gujas fingerfærdighed og indretningskompetencer virkelig kommet til udtryk.

Restaurant med kamin og fritliggende træbjælker

I restauranten sidder du milevidt fra støjgenerende elementer og andet, der kan påvirke aftenens gode stemning i negativ retning. Her sidder du under fritliggende træbjælker i kaminens skær, mens den panoramiske udsigt kæmper med tallerkenens delikatesser om dine øjnes opmærksomhed. Menukortet er naturligvis lokalt (fx kastanjer og oste) og meget rigt. Ved siden af restauranten ligger morgenmadssalen, hvor der i intime omgivelser serveres morgenmad fra buffet.

Værelse med balkon/terrasse

De 14 værelser er meget smagfuldt indrettede af ejerens datter Guja, som har lagt vægt på varme jordfarver og træværk. Værelserne er alle forskellige og man er absolut ikke i tvivl om, at der har været en lidenskabelig indretningsarkitekt på spil. Alle værelser har enten balkon eller privat have/terrasse foran værelset. Her er naturligvis elevator, så man nemt kommer til og fra værelserne. Værelserne har wi-fi internet og eget badeværelse i elegant design (med enten lyst marmorgulv eller mørk skifer fra Brasilien) med toilet og bruser med glasdør.

Skjul teksten
 
 
search map