Feriebolig i Antey Saint André i Aosta

La Gran Becca

 
La Gran Becca er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Gran Becca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Antey Saint AndrĂ© og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Gran Becca er et lille feriecenter færdigbygget i 2002. Opført i natursten og tømmer i den traditionelle alpestil med udsigt mod bjerget Cervino. Nærmeste by er Cervinia, der med sine mange butikker og spisesteder, ligger ca. 15 minutters kørsel fra stedet.

På stedet findes parkeringsplads lige ved lejlighederne. I nærheden findes restauranten Siride, som stedet ejer, og her er også indkøbsmuligheder.

På det lokale idrætscenter i Antey Saint André er det muligt at leje mountainbike, spille tennis, boccia og fodbold og svømme i det kommunale udendørs svømmebassin. Der arrangeres desuden rafting.

Læs mere om La Gran Becca

Lejlighederne er velmøblerede og udstyret med hvidevarer (der sjældent findes på feriecentrene i Italien); vaskemaskine på badeværelse og opvaskemaskine i køkkenet. De råder desuden over pejs, komfur med ovn og fjernsyn. Lejlighederne i stueetagen har egen have imens dem på første sal har balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map