Feriebolig i Antagnod i Aosta

Residence Trompe-L'Oeil

 
Residence Trompe-L'Oeil er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Trompe-L'Oeil er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Antagnod og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Trompe-L'Oeil er et hyggeligt lejlighedskompleks i skiområdet Antagnod (1710 m.o.h.), hvor man finder fem pister (18 km) og tre skilifter. Man kan også tage til Champoluc (4 km), hvis man ønsker lidt mere udfordring. Denne residence, som er nabo til Hotel L'Espoir, ligger blot 250 m fra nærmeste skilift og ca. 500 m fra det lille bycentrum, hvor man finder tre restauranter.

Til gæsternes rådighed finder man skidepot, lille træningscenter, vaskemaskine, lille legeplads til børnene og parkering (man parkerer gratis langs med vejen). Der er ikke restaurant på stedet, men man kan tilvælge morgenmad (buffet) på nabohotellet Hotel L'Espoir (mod tillæg). Lejlighederne ligger alle i samme bygning og har alle terrasse eller balkon.

Læs mere om Residence Trompe-L'Oeil

Etværelseslejlighed på 20 m² med 2 sovepladser
- Små hyggelige lejligheder med opholdsrum med køkkenhjørne (mikroovn, to kogeplader og køleskab), 1½-mandsseng, wi-fi (mod tillæg), PlayStation, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Der findes tre af disse lejligheder.
Etværelseslejlighed på 30 m² med 4 sovepladser
- Hyggelige lejligheder med opholdsrum med køkkenhjørne (mikroovn, to kogeplader og køleskab), 1½-mandsseng, køjesenge, wi-fi (mod tillæg), PlayStation, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser. Der findes fire af disse lejligheder.

Skjul teksten
 
 
search map