Anmeldelser af Hotel Petit Prince

 
Hotel Petit Prince er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Petit Prince er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Antagnod og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Petit Prince

Læs personlige anmeldelser af Hotel Petit Prince som ligger i Aosta. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Petit Prince. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Flemming og familien fra Rødovre boede på Hotel Petit Prince i Antagnod fra d. 28. februar til d. 7. marts 2009.

fint hotel, rigtig god halvpension, søde mennesker der driver stedet. Engelskkundskaberne lader dog en del tilbage at ønske.

Ligger for fint for skiterrænnet Monte Rosa ca. 15. minutter i bil.

Tip til andre. brug støvle/skiopbevaringen i Champoluc lige ved hovedliften - det er den rene luksus.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2005
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Thomas og Vinni fra Horsens boede på Hotel Petit Prince fra d. 22. til d. 26. marts 2001. De skrev efter hjemkomsten:

Vi havde en rigtig god tur til Antagnod.
Vi ankom til Malpenza fra Billund Torsdag aften og blev mødt med 20 graders varme. Det var da en god start må man sige eftersom vejret i Danmark var koldt og fugtigt. Men det var jo en ski tur vi skulle på så alt for varmt måtte det jo heller ikke være. Vi havde lejet en bil i lufthaven, så efter at have startet den op skulle vi afsted. Køren turen forgik desværre i mørke så vi fik ikke set så meget af landet den dag. Efter 3 timer's kørsel kom vi til hotellet Hotel Petit Prince, inklusiv en lille omvej men den snakker vi ikke om.
Hotellet ligger i en lille bjerg by hvor ski liften ligger lige bag ved. Desværre var der ikke meget sne på disse løjper, og de havede kun åben i weekenden på det tidspunkt hvor vi var der. Men redningen hed "Champoluc", som var en lidt større by, ikke mere end 10 min kørsel fra "Antagnod". Her gik der kabine lifter til toppen, hvor der var sne og masser af sol. Faktor 20 var ikke nok desværre, så røde næser var uundgåeligt.
Hvis man skulle beskrive hotellet, så kan man kun sige godt om det. Det var et rigtigt hyggeligt hotel, med gode værelser og god betjening, kan klart anbefales til andre... Desværre boede der ikke så mange mennesker der, men så havde man jo det hele til sig selv....
Vores ski tur varede til om mandagen, hvor vi skulle hjem om aften. Selve ski området i "Champoluc" kan klart anbefales, der var en bakke til nybegynder hvor der var rigeligt med plads. For de mere øvede var der masser af varieret terræn, og masser af løjper. Priserne for at leje udstyr var rimlige og udstyret var da også ok, men ikke det bedste jeg har set endnu. Ski passet var i den dyre ende, men dækkede så hele området fint. Det skal siges at der ikke findes hverken skåle eller anker lifte i dette område og tak for det. Priserne i området for mad,kaffe,øl osv var helt klart i den dyre ende, men hvad kunne man ellers forvente om et turist sted.
Sidst på dagene gik sneen desværre hen og blev grød is, og så gik glæden lidt af men ellers et godt område for alle. Om mandagen havde vi nogle timer i overskud inden flyet gik hjem af. Så vi kørte et hurtigt smut ind til "Aosta". Vi ramte desværre lige ind i deres middagslur for der var ikke meget der var åbent. Men vi gik en tur igennem deres smalle gader og fik set lidt af deres by.
Turen til lufthavnen gik fint, i dagslys tog turen kun 2 timer, og for fanden hvor kører de hurtigt i Italien. En ting kan man sige om Italien og deres veje, for s.... de har mange vejskilte, på en strækning på 100 meter kan de godt presse 3-4 skilte ind på en landevej. Så information mangler man ikke...
Til sidst en tak til in-Italia, i kan klart anbefales til andre og vil blive anbefalet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mogens og familie fra Stenløse holdt ferie i Aosta dalen på Hotel Petit Prince. Han meddelte efter turen:

Hermed en frisk hilsen fra Antagnod, er lige hjemvendt fra en fantastisk skiferie, på nær 3 dage med meget sne har det været en rigtig god oplevelse, godt hotel ,Petit Prince, venlig betjening og gode værelser, dog en del støj p.g.a. mange Italienske børn !!!
Det er snadsynligvis ikke sidste gang i Antagnod.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map