Hotel i Antagnod i Aosta

Hotel Petit Prince

 
Hotel Petit Prince er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Petit Prince er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Antagnod og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Petit Prince er et typisk, italiensk, familieejet hotel beliggende i rolige og solrige omgivelser. Hotellet ligger lige i starten af den lille ski-by Antagnod. Byens stolelift finder man i "baghaven". For mere udfordrende skiløb kan man tage til Champoluc, blot fire km herfra. Champoluc kan nås med den lokale skibus der kører ca. hvert 15. minut. I Champoluc findes også et større udbud af restauranter og butikker.

Hotellet emmer af hygge og man føler sig straks hjemme i de charmerende omgivelser. Her er ingen tvivl om at ejerfamilien sørger for at alle gæsterne får en behagelig oplevelse. Hotellets opholdsstue med bar og tv samt restauranten er elegante og stilfuldt og pænt møblerede med forskellige detaljer i "Alpinstil".

Læs mere om Hotel Petit Prince

På hotellet findes solterrasse lige ud til pisten, hvor man kan nyde de sidste solstråler efter en lang ski-dag og den prægtige udsigt til Monte Rosa gletcheren. Ydermere er der morgenmadsrestaurant, restaurant til frokost og aftensmad, bar, internetpoint, sauna, spabad, lille fitnesslokale, elevator, ski-depot, garage samt - mod betaling - privat transferbus til og fra Champoluc.
Børn under 14 år må ikke opholde sig i fitness-lokalet.

Der findes i alt 28 værelser, hvoraf tre er suiter. De er alle hyggeligt indrettede og har badeværelse, hårtørrer, telefon, satellitfjernsyn og pengeboks. De fleste værelser har også balkon. Det er muligt at opholde sig op til fem personer på nogle typer værelser, der også har et mindre køkkenhjørne tilknyttet. Disse værelser består af soveværelse samt hems med to senge.

Skjul teksten
 
 
search map