Hotel i Antagnod i Aosta

Hotel L'Espoir

Pris fra pr. pers.
 
Hotel L'Espoir er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel L'Espoir er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Antagnod og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel L'Espoir er et hyggeligt skihotel i skiområdet Antagnod (1710 m.o.h.), hvor man finder fem pister (18 km) og tre skilifter. Man kan også tage til Champoluc (4 km), hvis man ønsker lidt mere udfordring. Hotellet, som er nabo til Residence Trompe-L'Oeil, ligger blot 250 m fra nærmeste skilift og ca. 500 m fra det lille bycentrum, hvor man finder tre restauranter.

Når man træder indenfor, finder man først receptionen og et hyggeligt opholdsrum med alpehyttestemning og morgenmadssal, hvor der serveres buffet. Hotellet har også skidepot, lille træningscenter, vaskemaskine, lille legeplads til børnene og parkering til gæsterne (man parkerer gratis langs med vejen). Der er ikke restaurant på stedet.

Værelser:
- Hotellets 7 værelser er alle pænt indrettede med satellit-tv, minibar, værdiboks, wi-fi (mod tillæg) og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle værelser har selvstændig indgang udefra og et par af værelserne har tilmed balkon. De er alle indrettet som dobbeltværelser, men 5 af dem har mulighed for en ekstra opredning og et enkelt værelse kan huse to ekstra opredninger til en familie på fire personer.

Læs mere om Hotel L'Espoir

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Vagneur

Saint Nicolas, Aosta

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aosta

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aosta

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Aosta

search map