Ferieboliger og hoteller i Antagnod

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antagnod ligger i 1.710 meters højde oven for skibyen Champoluc i Ayas-dalen, under Monterosas imponerende bjergsider. Byen har den mest fantastisk udsigt i hele dalen og samtidig gør placering mod vest, at den er beskinnet af solen det meste af dagen. Den er lille, hyggelig, afslappende og stille, omkranset af en vidunderlig natur; adskillige restauranter tilbyder enestående smagsoplevelser.

Værd at besøge er Valhalla Pub i Antagnod - den eneste café, hvor der også er natteliv. Også den gamle by Saint Jacques, hvor vejen ender, er et besøg værd. I Antagnod er der restauranter og pizzeriaer samt en fantastisk udsigt ved solnedgang, da byen som nævnt ligger på skrænten over Champoluc.

Skiterrænet går helt op til 3.500 meters højde og er lidt af en "ukendt" perle, som først i de senere år er blevet kendt i Skandinavien.

Med bil ankommer man nemmest fra Genève gennem Mont Blanc-tunnellen. Der er 1½ - 2 timers kørsel fra Torinos lufthavn og 2 - 2½ timers kørsel fra Milano Malpensa lufthavn til feriebyerne og skiområderne.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map