Anbefaling af restauranter og spiesteder i Italien

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Vi hos In-Italia er bestemt ikke professionelle madanmeldere, vi har såmænd ikke engang en uddannelse inden for det gastronomiske, men vi holder meget af mad, vin og Italien (ikke at der er noget galt med øl eller andre dele af Verden). Hver gang vi rejser rundt i Italien for arbejdet eller på vores private ferier spiser vi derfor ofte på restauranter, trattoriaer, osteriaer, og hvad det nu ellers hedder. Vi noterer os hver gang vores indtryk, prisniveauet og kommer måske med et par anekdoter, og så skriver vi det hele ind på hjemmesiden, så vores kunder kan dele oplevelserne med os.

Det er ikke sikkert, at du vil være enig med os. Det hænder da også, at kokken eller ejerne selv skifter, og så er blot navnet tilbage, mens pris, kvalitet og stil ændres. Forhåbentlig kan vores mening og indtryk alligevel hjælpe dig til gode oplevelser af det italienske gastronomiske univers på samme måde som vores opfattelse og beskrivelse af ferieboligerne kan sørge for, at du finder det rette sted at bo. Hvis du ligesom vi sætter pris på mad og vin, som de lokale laver dem, modtager vi meget gerne dine bidrag efter samme model. Fortæl os, hvorfor lige præcis dette eller hint spisested fortjener flere besøg, hvad man spiser der, hvordan stilen er, hvor meget det koster og alt den slags, som du gerne selv vil vide, når du skal vælge et sted at lægge dine penge.

Opskrifter fra italien

På vores blog om rejser i Italien har vi samlet mange opskrifter som vi er stødt på igennem tiden. Det er både egne opskrifter fra Italien og opskrifter som vi har fået af gæster og venner af huset. Ja og så er der jo vores egen madmor Mamma Luisa....

>> Se opskrifter og læs mere om mad og vin i Italien

>> Få Mamma Luisas helt egne opskrifter på italiensk mad

 

 
search map